• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Bziumelka bądź dobrej myśli mam nadzieje że miło się dzis zaskoczysz. Ja zaeaz jade na punkcje. Dziekuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie kciukow na pewno się przydadzą. Dam znać jak tylko dam rade. Pozdrawiam i również trzymam kciuki za reszte.

reklama
Witam. wyjeżdzam za chwilę do kliniki. Mam nadzieję że ustalimy dziś plan zadawalający z doktorkiem.
Mam też zamiar wziąć recepty na leki stymulujące i kupić je po raz pierwszy nie u nich, zobaczymy jaka bedzie reakcja:baffled:bo w Bytomi na gonalu F 900 oszczędzam 270 zł a ja biorę 2 takie opakowania plu jeszcze 450:sorry2:

Zuzia2011 dziś usłyszysz bicie serduszka :)
GizaS - kciukasy za wizytę
Bziumelka - Mimo wszystko trzymam kciuki,żeby to nie były objawy @owe a fasolkowe
majka201 -
&&&&&&&&&&&& za piękne komóreczki :)

Cześć dziewczyny:-)

Bziumelka - Trzymam kciuki za Twoją bete:tak:. Ja mam kartę z diagnostyki. Od razu powinno wyjść w Twojej historii że miałaś dziś pobraną krew a wyniki są jeszcze nie wykonane.
Co do dawstwa to jak najbardziej możesz oddać ze wskazaniem tylko wcześniej wiadomo trzeba o tym fakcie poinformować klinikę.

Olusia - ja raczej zaopatrzę się w te suplementy głównie po to żeby moje komórki "podrasować" bo jak pamiętasz moje amh to zaledwie 0,69 . U Ciebie inna sprawa jest bo masz wysokie amh ale i tak myślę , że warto się wspomóc. Ja kończę ostatnie antybiotyki i 30 stycznia okaże się co dalej. Więc nie wiem jeszcze kiedy zacznę brać te witaminki.

Madzia76 - Trzymam kciuki za Twoje zarodeczki:-)

Kinga - Ja też jestem zdania jak Labo , że bez powodu nam tego progesteronu nie dają zwłaszcza , że poprzez punkcję nie ma w naszych organizmach ciałka żółtego a i podobnie jest przy crio czyli trzeba wspomóc organizm. Masz zwiększoną dawkę i ok , teraz relaks i tyle. Miłej lektury;-)

elleni - Widzę , że dziewczyny odpowiedziały Ci już na temat luteiny ale jak coś możesz też wybrać się do apteki i poprosić o lek a receptę donieść później. Wiadomo że lepiej zrobić tak w zaprzyjaźnionej aptece gdzie Panie Cię znają ale raczej problemu nie powinno być. Ja już nie raz tak robiłam.

dorotav -
Czyli u Ciebie jest tak jak i u mnie , lekarz ręce załamał i nie miał odpowiedzi co jest nie tak. Bardzo dobrze robisz , że idziesz do immunologa. Ja Ci powiem , że ucieszyłam się jak wyszły mi te wirusy bo przynajmniej jest się czego przyczepić i jest co leczyć a nie jak zawsze wszystko wyglądało super a rezultat gorzej niż marny. Także nie martw się będzie dobrze.
A jeżeli chodzi o badania immunologiczne które lekarz mi zlecił do napiszę Ci je wieczorem bo sporo tego było i nie pamiętam wszystkiego.

agitek -
Czekam z niecierpliwością na Twoją bete , chociaż jestem pewna już Twojego wyniku:tak:

Almek - Jak widać sama nie jesteś , ja też myślałam , że jakiś ufoludek jestem , że muszę od innej kobiety komórki brać ale powiem Ci , że jest to już niestety globalny problem. Sama nie raz jak miałam transfery to prawie za każdym razem była przynajmniej 1 dziewczyna która korzystała z dawczyni.
A te nasze rozterki to też masakra jakaś , bo nie wiadomo co lepsze i co przyniesie w końcu nasze upragnione szczęście. No ale póki co walczymy dalej:tak::tak::tak:

Lilia - No to czeka Cię wylegiwanko. Kiedy masz zabieg. A jak tam wyniki M wyszły? bo widzę , że jednak Provita zostaje.

Giza - Na pewno zadowoleni nie będą , że chcesz gdzieś indziej leki kupić ale nie ma się czym przejmować bo kilka set złotych zaoszczędzonych to nie jest nic. Potem wydasz je lepiej na dzieciaczka;-)

Ostatnia edycja:
Zuzia - trzymam mocno kciuki za wizytę. Mooooooooooooooooooocno:)
Giza - mnie dr M bez mrugnięcia okiem przepisał receptę. Myślę, że z dr Cz byłoby gorzej...
Lilia - a gdzie będziesz miała laparo? Ja 4 lata temu miałam - przyszłam wieczorem a rano mnie wypuścili tylko miałam tam koło hotelu Tychy. Kurde jak to się nazywa:) na NFZ.
Bziumelka - z betę wysoką &&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Czy ktoras z was ma karte do diagnostyki?? Bo ja mam problem z zalogowaniem i nie wiem czy ona chodzi odrazu czy dopiero jak bedzie wstukany pierwszy wyniki??

Bziumelka
- ja mam z diagnostyki kartę. Żeby się zalogować na necie na wyniki musisz wpisać dane z kartki dodatkowej ( tam jest hasło i nick do wpisania). Tam od razu widać zlecenie, które złożyłaś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry