reklama

Kto po in vitro?

Zuzia - gratuluję:) Na pewno wspaniałe uczucie usłyszeć malucha. Najważniejsze, że jest 1 tak wyczekiwany:) Może w przyszłości wrócicie po rodzeństwo:)

mmm - trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję. Wyprzedziłaś mnie o parę dni:) Mi kazali wziąć koszulę i skarpetki. Też zastanawiałam się, czy po punkcji jest możliwe plamienie.

Infinity - &&&&&&&&& niech maluszek zostanie z Tobą:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bziumelka jak ja bralam leki to @ nigdy nie mialam... dopiero jak odstawilam to mialam za 2-3 dni...

_Infinity_ trzymam kciuki za twojego blastusia.... :-)

Zuzia2011 gratuluje serduszka... :tak:

mmm... ja bralam koszule swoja i skarpetki oraz buty na przebranie... a jak przyszlam do sali zabiegowej to dali mi swoje kapcie, i koszule.. ja po punkcji nie mialam plamiec, no chyba ze odrobinke ale to na poczatku..

mmm... - bo na miejscu dostaniesz jednorazową, a nie musisz wszystkiego zdejmować. W każdym wypadku w mojej klinice nie trzeba się całkiem rozbierać. A skarpetki to, żeby było Ci cieplutko ( mimo, że przykrywają czymś).

infinity - super, że jesteś już ze swoim maluszkiem. Kciuki mocno zaciskam &&&&&&&&&&, żeby został z Tobą :tak:

Zuzia2011 - cieszę się z dobrych wieści u Ciebie. Ale Twój maluszek urósł. Normalnie jak na drożdżach. Kiedy masz kolejną wizytę kontrolną?

Bziumelka tak jak piszą dziewczyny koniecznie powtórz bętę za 2 dni, może nie wszystko stracone, trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Zuzia gratuluję serduszka :-)

Infinity kciukasy, żeby maluszek został z wami :tak: A bierzesz relaniu? Jeżeli tak to dlatego tyle śpisz, normalna reakcja.

Ostatnia edycja:
Olusia – 5 dni to długo, ale jakoś muszę wytrzymać.

Kinga, zula – dostałam skierowanie, muszę pojechać do Bytomia do Szpitala i się dowiedzieć co i jak.

Jo.M. – badania nie będziemy robić.To badanie miałoby sens gdybyśmy się zdecydowali na leczenie sterydami, gdyby wynik wyszedł nie tak.Ale w związku z tym, że mój M miał kiedyś już poważny problem z wątrobą i groziła mu już biopsja wątroby odrzuciliśmy leczenie sterydami. Musimy wierzyć, że uda. Tak, pozostajemy w Provicie, nie jestem przekonana do Novomedici.

zula –
z tymi wymazami jest tak, że MZ za nie płaci. Ja je zrobiłam prywatnie, ponieważ dr tak zaproponował jak się dowiedział, że mam problemy z bakteriami. Czym prędzej chciał znać wynik, żeby w razie potrzeby szybko je wyleczyć.

martaczi –
muszę zaczerpnąć informacji na temat bezprzewodowego neta, albo neta na tel.Nie chcę się z Wami rozstawiać na długich 5 dni :-)
Zuzia2011 – cieszę się razem z Tobą i gratuluję. Mam sentyment do Twojej osoby, Ty wiesz dlaczego :tak:

mmm po punkcji mogą wystąpić plamienia, ale nie muszą. Ja nie miałam, ale jeśli się tak zdarzy to nir będzie to nic strasznego po waunkiem że nie przerodzi się to w jakiś krwotok. Myślę że takie rzeczy teraz to rzadko sie zdarzają.

mmm ja miałam małe krwawienie po punkcji, jak się ocknęłam po narkozie to koszula była lekko przybrudzona a później do wieczora lekko plamiłam ale wystarczyła wkładka. Ja musiałam zabrać koszulę, kapcie i skarpetki. Wzięłam też szlafrok bo ja straszny zmarzlak jestem ;-)

reklama
Olusia - ja wczoraj po 23.00 padłam :)

STYCZEŃ:

23: mmm… - punkcja
23: agitek - III weryfikacja

23: Madzia76 - punkcja
23: martaczi - podglądamy maluszka

24: Anulla28 - kolejne podglądanie
27: martaczi - badanie prenatalne
27: Kinga_1 - wysoka betka :)
27: Anulla28 - wstępna data punkcji
28: lalka - wizyta