reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny opowiem Wam coś, choć pewnie część z Was się w duchu zaśmieje, nie każdy musi w takie rzeczy wierzyć, ale dla mnie to było niesamowite więc dzielę się z Wami...

Od kilku lat przyjaźnię się z pewną wizjonerka/wróżką z Gruzji, która od lat mieszka w Warszawie... pewnie nieraz widziałyście ją w telewizji śniadaniowej.
Jest fantastyczną, ciepłą osobą. Kiedyś mając problemy dostałam od niej złotą agrafkę, którą lata temu robił w Gruzji jej dziadek. Miałam ją nosić przypiętą "na sercu" na szczęście i jak zapowiedziała, gdy przestanie być mi potrzebna zapewne się zgubi, a gdy będzie potrzebna odnajdzie się. I tak się stało. Problemy minęły, a po mojej agrafce ani śladu. Zaginęła mi ponad rok temu.
Jak wiecie, jutro zaczynam stumulkę. Dziś rano wchodzę do łazienki, a na chodniczku leżu moja agrafka....powiem Wam, że zmroziło mnie :) pozytywnie

reklama
agitek gratuluje.... :-)

majka201 na pewno bedzie wszystko dobrze...:tak: i twoje fasolki rusza do boju...

lenkabar trzymam kciuki za stymulacje....

mmm... to dobrze ze masz 12 dobrej jakosci.. teraz zeby ladnie sie polaczyly i dzielily... :-)

GizaS trzymam kciuki za ciebie... bedzie dobrze...

Madzia 76 trzymam kciuki zeby twoj maluch zostal z toba na 9 miesiecy,.,,

reklama
Do góry