reklama

Kto po in vitro?

mmm... bardzo dobrze, babcia czuwa nad Tobą i wszystko bedzie dobrze

trzymam kciuki za wszystkie transfery i weryfikacje i przesyłam moc pozytywnej energii, której mam dziś od rana ogrom.

u mnie dziś spokojny brzuszek więc i głowa lepiej pracuje

udanego dnia:-)

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Lekarz mi wcziraj powiedział że w ogóle nie mam skurczy macicy spr dwa razy na usg ale od kąd wróciłam do dimu co jakiś czas macica tak jak by się zaciskala ale to nic nie boli i nie wiem cono tym myśleć. Jesli to skurczr to po moich zarodkach już nic :( biore nospe i zastrzyki cetrotide czy jakoś tak.

Hey ;-) dziękuję dziewczyny za kciuki,fludki itd...jestem w drodze do Białegostoku,wyjechaliśmy o 2 w nocy...taki kawał bo aż 700km jadę po swoje szczęście ;-) jutro wracam ze śnieżynką w brzuszku ;-)

Jestem dobrej myśli,jakoś się w ogóle nie stresuje,co ma być uo będzie i tak przecież nie mam wpływu na to ;-)

Mmm &&& za udany transfer ;-)

majka201 ja też mam często dziwne skurcze - nie są takie same jak przy @ tylko jakieś takie dziwne ciągnięcie ... biorę 3x1 Nospę, niestety nie słyszałam aby było coś innego co może pomóc a nie zaszkodzi ..

majka201 każda z nas przechodzi to inaczej ale w taki satnie nie powinnyśmy chyba brać nic innego niz nospa, a po co ty te zastrzyki po transferze bierzesz???

Jeju Hope84 jak Ty strasznie daleko jedziesz po te dzidziusie czemu aż tam nie było blizej kliniki???

A jak to jest w dniu transferu z luteiną i duphastonem?? Biore 3x1 obydwa leki, ale nie wiem, czy brac przed transferem, czy dopiero po, transfer mam o 8:10. Zupełnie wyleciało mi z głowy by zapytać lekarza :eek:

reklama
Hope84, mmm Kciuki dziewczyny za udane transfery :)))

aaaaa zapomniałam Wam powiedzieć a ja się dziś dowiedziałam że zamrozili nam 1 zarodek, drugi się nie rozwinął ... ale dobrze ja powiedziałam że to braciszek lub siostrzyczka naszej kropeczki :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry