Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ile jej nie zamkli
bo jak tyle ciaz, to moze jaki donos byl
mmm... ja to się boję tych histori co tam opowaidają. jednak dziś nie będzie Morderstw... ale za to Herkule Poirot;-) też lubię
MMMM a pewno, ze bym Ci kielicha dala, tylko ty daleko...chociaz my z chlopem czest w Busku jestesmy, tam agroturystyke najmujemy i na dancingi od czasu do czasu, ale ja teraz leze, no chyba zeby kolezanka przywiozla od tej pani Marylki, co jej wtedy po polnocy sprzedalao ile jej nie zamkli
bo jak tyle ciaz, to moze jaki donos byl
![]()
, bo moj to powiedzial, ze alkoholu mi juz nie da...bo po 10 dniach od kolezanki wrocilam
, ale wtedy mogl mnie tak nie wkurzyc do imentu zreszta wtedy bylam MLODA I GLUPIA
Dziekuje za zaproszonko. Jak bede w busku dam ci znac, to jakbys chciala mozemy na cherbatce sie spotkac, ale z wozeczkami,earl grey bardzo lubie, bo moj to powiedzial, ze alkoholu mi juz nie da...bo po 10 dniach od kolezanki wrocilam
, ale wtedy mogl mnie tak nie wkurzyc do imentu zreszta wtedy bylam MLODA I GLUPIA
![]()