reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny podpowiedzcie. przez to dzisiejsze leżenie cały dzień straciłam rachubę zupełnie i nie jestem pewna czy luteina którą sobie zaaplikowałam była 3 czy 4 tabl. poprostu nie mogę się doliczyć ile wzięłam. powinnam 4. jak wezmę na noc jeszcze jedną to chyba gdyby to była 5 to nie przedwakuję?:zawstydzona/y:

reklama
mmm : plamienia się skończyły ?

nie, na wkładce niby czysto ale papier toaletowy cały czas pobarwiony :( (sorry za opis)

Madzia
podobno luteiny nie można przedawkować

dopiero dziś chciało mi się wrzycić przepis na bezy na bloga, leniuch ze mnie

kikifish87, dobrze że wycieli polipa, ale co znaczy że mięśniaka nie umieli usunąć? zostawili go ? Wiesz, ja przy kolejnych znieczuleniach coraz wolniej dochodzę do siebie dłużej czuję się "rozłożona "

U mnie do południa miałam problem w ogóle żeby się dostać do BB, nie ładowała mi się strona, ciągle odsyłałą mnie do pamięci google a i tak nie ładowała się.

heh dziś nic nawet nie dotknęłam się do narzędzi :-p cały dzień robiłam porządek w trzech szafach, wreszcie mam wszystko posegregowane :blink: bo nie mogłam posegregować dopóki mi nie zrobił tatuś szafy w przedpokoju :) mam już szafę i drzwi więc działałam ;-) ale pod koniec chyba przesadziłam, bo zaczął mnie kuć brzuszek z lewej strony ... więc lutka i odpoczywam w łóżeczku ;-)
jutro będę odpoczywać to zrobię czerwonego lub żółtego ptaka z angry birds, bo mam zamówienie na nie :tak:

dorotav powiedzial ze nie byl widoczny w jamie macicy i nie zagraża przy criotranswerze, tyle usłyszałam od dr.:baffled: troche nie rozumie tej postawy , skoro biora kase i juz mnie czyszcza to nie rozumie czemu ,ale pewnie sie nie dowiem.
Co do znieczulenia, to chyba tez tak mam ze co kolejne znieczulenie to coraz dluzej czuje sie skołowana, zmeczona i troszke mi niedobrze, mdli mnie

cześć dziewczyny, jestem po 1 weryfikacji. Czekam na telefon od lekarza. Ma dzwonić ok.20. Moje wyniki - estradiol 1912, progesteron - 24, beta - 3,6. To dopiero 4 dzień po transferze. Mam nadzieję, że będzie co raz lepiej. W poniedziałek kolejne badanie. To będzie 7 dzień po transferze.
Biorę dziś ostatni dzień relanium i jestem nieprzytomna. Chciałam tylko się pochwalić wynikami, chociaż jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek prognozy i kładę się, żeby w miarę normalnie rozmawiać z lekarzem jak zadzwoni:)

cześć dziewczyny, jestem po 1 weryfikacji. Czekam na telefon od lekarza. Ma dzwonić ok.20. Moje wyniki - estradiol 1912, progesteron - 24, beta - 3,6. To dopiero 4 dzień po transferze. Mam nadzieję, że będzie co raz lepiej. W poniedziałek kolejne badanie. To będzie 7 dzień po transferze.
Biorę dziś ostatni dzień relanium i jestem nieprzytomna. Chciałam tylko się pochwalić wynikami, chociaż jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek prognozy i kładę się, żeby w miarę normalnie rozmawiać z lekarzem jak zadzwoni:)

Anulla28, zaciskam kciukasy by beta przyrastała &&&&&&&&

reklama
Anulla super wiadomości niech betka przyrasta.
A ja trzymam kciuki za kolejne betki kto jutro testuje???

Dziękuje Wam dziewczyny, chciałam poklikać podziękowanka ale strona chodzi dziś masakrycznie i nie wiele mogę zrobić, posty wchodzą normalnie jak ślimaki.

Do góry