reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia - Teraz to mówiłam o tym badaniu ze strony której linka podała dorota:-D .Ten w przypadku niepłodności. Ach się bałaganu narobiło.

Dorota - A te badania CD to też w diagnostyce robią , nie wiesz przypadkiem.

A pierożka to też bym zjadła :tak:

Jo.M, nie wiem czy te badania robią w Diagnostyce, na ich stronie znalazłam tylko CD34/35 badania ilości i żywotności komórek, ale nie wiem czy to jest to samo pod inna nazwą czy też to jest zupełnie coś innego. Na stronie WCO które czytałam nie ma wzmianki o CD34/35.

Pyscek, Ty tak nie gadaj bo jeszcze nie masz bety i nic nie wiadomo, zawsze jest jakaś nadzieja, a testy sikane powinno robić się po spodziewanej miesiączce wtedy beta jest na tyle duża że powinno coś wyjść, a w naszym przypadku między 12 a 14 dt, ale to i tak do końca się nie sprawdza.

Pyscek - to nie jest tak, że wywaliłam Cię z kalendarza, być może nie skopiowałam ostatniej wersji, sorki, już poprawiam :tak:

LUTY:

8: montana8 - wysoki przyrost bety
8: mmm… - wysoka beta
8: MagdaM33 – III weryfikacja
8: lenkabar - udany transfer

8: Bzibziok - kolejne podglądano
8: lalka - kolejne podglądanko
10: genna
- kolejna wizyta u immunologa
10: Anulla28 - II weryfikacja bety
10: Bzibziok -wstępna data punkcji
10: kasik36 - podglądanko
10: Pyscek - wysoka beta
11: Madzia76 - wizyta + USG pęcherzykowe
13: Anulla28 - III weryfikacja bety
15: _Infinity_ - wizyta kontrolna
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka

Majka gratuluje mamusiu :-) .
Ja jutro robie ta bete choc nie nastawiam sie juz na cuda. Dzis przy aplikacji luteiny troszeczke krwi bylo ale tak tyci, hmm chyba ze juz podraznione tam wszystko mam, a luteine aplikuje takim specjalnym aplikatorem,by poszla jak najdalej. Do tego bole jak na @, choc nie caly czas, tylko co jakis czas sie odzywaja.Nie ma co sie ludzic- okres puka do moich drzwi chyba... Jutro sorawdze bete dla potwierdzenia przypuszczen :(.
Badania tez robie w Diagnostyce i mam ta karte, faktycznie fajna sprawa, bo wyniki juz zazwyczaj sa kolo 14-16, a do tego 5% znizki na badania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry