reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmm : niewiem różnie to bywa , jeśli dobrze słyszałam to ok 20 ma chyba urlop . Ale oni zbytnio długo nie czekają ja w 2 cyklu podeszłam kolejny raz .

Mmm i Pyscek przykro mi.
Dziewczyny ale ostatnio czarna seria same negatywne bety no co za pech czu nie może udać się wszystkim naprawdę szkoda gadać. Mmm jeśli z Tobą będzie ok to napewno się zgodzi chyba że każe odczekać jeden cykl. Dobrze że masz mrozaczki. Pogadaj z dr może poda Ci dwa mrozaczki Zzawsze to wieksza szansa. Trzymajcie się dziewczyny.

mmm : bo od soboty cały czas mają zabiegi i jest kilka osób , ja jestem jako 1 a za mną 2 lub 3 osoby i dopiero zwykłe wizyty , urwanie głowy . W sobote jak miałam wizyte to samo było jedna za drugą ,zamieszanie mega nic więcej ha

mmm lekarz musi sprawdzic czy wszystko ok, czy nie masz torbieli itp. jeśli nie na przeszkód można robić crio. Transfer jest zgodny z cyklem tzn w przypadku blastocysty odbywa się 5 dni po owulacji. Ja nie miałam żadnej przerwy i w kolejnym cyklu miałam crio (jak widać udane). Powodzenia.
Lalka pochwal się juto po punkcji ile wyhodowałaś ładnych jajeczek.

reklama
mmm lekarz musi sprawdzic czy wszystko ok, czy nie masz torbieli itp. jeśli nie na przeszkód można robić crio. Transfer jest zgodny z cyklem tzn w przypadku blastocysty odbywa się 5 dni po owulacji. Ja nie miałam żadnej przerwy i w kolejnym cyklu miałam crio (jak widać udane). Powodzenia.
Lalka pochwal się juto po punkcji ile wyhodowałaś ładnych jajeczek.

a jakie leki brałaś przed crio, na jaką sumę powinnam się przygotować?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry