reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny

Majka - O matko , ale piękna beta :-)

dorota - Mi też te badania Twoje nic nie mówią bo nie mam o nich zielonego pojęcia , ale widać że w zasadzie większość jest poza normami. Boże ja już to widzę jak ja się wybiorę na te badania , na 100% coś wyjdzie nie tak:baffled:.
Kiedy masz konsultację z lekarzem?

mmm - Fajnie że tak szybko crio będziesz miała :-)

Bziumelka - U Ciebie też już tusz tusz kolejne podejście , szybko zleci . Co to 1 cykl . :-)

Olusia -
Ja chodzę w Katowicach do immunologa przyjmują na kasę chorych tylko długo trzeba czekać i prywatnie.
Podaję Ci linka do tej przychodni: FAMILY SANA - PRAKTYKA LEKARZY RODZINNYCH

zula - ja po cichu czekam na wynik z posiewu i trochę się denerwuję, ponieważ przez ostatnie 2-3 dni czułam lekkie krótkie pieczenia :-( Stosuję się do Twoich wszystkich zaleceń :tak: Jak wynik będzie ok to 11.03 wybieram się do szpitala na laparo.

Umowilam sie na 21 lutego do kliniki na 13:30 i uzgodnie dalszy plan dzialania... mysle ze od nowego cyklu zaczynam nowa walke.... tak sie ciesze...

A 18 lutego popoludniu dziewczynki sie spotykamy !!
juz sie nie moge doczekac!!

Jo,M
zadzwonilam tam ale poradnia czynna od 8 do 11 i od 15 do chyba 18 albo 19... wiec musze czekac... czyli prywatnie tez sie dlugo czeka? a jak sie ten twoj lekarz nazywal?

LUTY:

13: Anulla28 - III weryfikacja bety
13: Jogo - kolejna wizyta i USG maluszka

14: kasik36 - punkcja
14: lalka - wstępna data transferu
14: majka201 - kolejny przyrost bety
14: Bzibziok - udany transfer
14: zula_5 - wizyta kontrolna
15: _Infinity_ - wizyta kontrolna
18: lenkabar - wysoka beta
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG
21: mmm… - wizyta kontrolna
21: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

4: Uda sie - pierwsze podglądanko

witajcie, dzisiejsza beta nie przyniosła cudu. - 1.2. Także dziś odstawiam luteinę i modlę się, żeby @ przyszedł w weekend, bo na poniedziałek umówiłam wizytę w klinice. Chciałbym podejść w tym cyklu do crio. Zobaczymy co lekarz powie.
Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków:) Za to ja trzymam kciuki za jutrzejsze punkcje i transfery:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry