reklama

Kto po in vitro?

reklama
anulla - współczuję:( wierzyłam, że jednak będzie ok...
dorota - ja miałam robione badania ale nie wszystkie te co Ty. Jeśli chodzi o NK to chyba nie powinnaś się martwić. Dobrze, że nie są za wysokie. Ja mam obniżoną aktywność komóek nk i mi dr Jerzak powiedziała, że często tak jest przy endometriozie... Ciekawi mnie co Tobie powie lekarz...
lilia - u mnie też pojawiły się jakieś upławy ale zrobiłam wymaz i nie mam na szczęście bakterii. Niestyty musiało to być uczulenie na prezerwatywy... Trzymam kciuki żeby u Ciebie też wkońcu było ok &&&&&&

Zadzwoniłam bo już nie mogłam usiedzieć w miejscu . Z pobranych 10 pęcherzyków , z 6 dostępnych w programie mam 3 zarodki , zapomniałam spytać jakiej jakości :dry: no ale tak czy tak transfer jutro :happy2:

lalka tak tak... chodzilo mi o transfer.... ale jestem zakrecona jak sloik na zime.... :-)

Jo.M dodzwonilam sie do tej przychodzi, mam przyjsc ze skierowaniem i termin na kwiecien jest... odnosnie badan to ponoc robia szereg badan immunologicznych na Mikolowskiej...

Ostatnia edycja:
reklama
Anulla28 bardxo mi przykro. Najważniejsze że masz mrozaczku. Może uda się nawet w tym cyklu podejść.
Lalka widzisz a tak się martwilas że nie będzie komorek. Trzymam kciuki i namow dr na dwa zarodki zawsze to wieksza szansa ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry