Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Majka, czy po transferze prowadziłaś normalny tryb życia? Zastanawiam się, czy po transferze nie wziąć tygodnia zwolnienia i potem iść normalnie do pracy, bo skoro teraz byłam 2 tyg w domu i nic, to może to nie ma większego znaczenia.
Anulla28 mi polozna powiedziala ze po zabiegu oszczedzc sie 3-4 dni po a potem w miare normalnie funkcjonowac... ze nawet jak bede lezec 2 tyg to nie znaczy ze mi sie uda i bede w ciazy...
także chyba po następnym transferze wrócę normalnie do pracy. Ale najpierw skończę brać relanium, bo po nim spałam prawie cały dzień i czułam się kiepsko.
Anulla28 ja miałam 2 tyg l4. Transfer miałam w pn wieczorek. Wtorek przelezalam a w srode zaczelam normalnie funkcjonować jakieś lekkie sprzątanie, gotowanie, zakupy itp
Lalka ja w grudniu skończę 27 lat. Podchodzilam prywatnie do ifv u dr tylko zapytał ile chce zarodków powiedzialam że dwa i tyle. Tak więc to była moja decyzja a jak Ci idzie nie palenie? Ja palilam do transferu normalnie. Po transferze najsłabsze r1 co pare h teraz nie pale ale czasem mam ochotę chodzić po ścianie wszystko dla moich kruszynek
Anulla nie martw się, miesiąc przerwy dobrze zrobi dla organizmu, wrócisz po swoje mrozaczki ze zrównoważoną gospodarką hormonalną. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło