reklama

Kto po in vitro?

Majka, czy po transferze prowadziłaś normalny tryb życia? Zastanawiam się, czy po transferze nie wziąć tygodnia zwolnienia i potem iść normalnie do pracy, bo skoro teraz byłam 2 tyg w domu i nic, to może to nie ma większego znaczenia.

reklama
także chyba po następnym transferze wrócę normalnie do pracy. Ale najpierw skończę brać relanium, bo po nim spałam prawie cały dzień i czułam się kiepsko.

Anulla28 ja miałam 2 tyg l4. Transfer miałam w pn wieczorek. Wtorek przelezalam a w srode zaczelam normalnie funkcjonować jakieś lekkie sprzątanie, gotowanie, zakupy itp ;)
Lalka ja w grudniu skończę 27 lat. Podchodzilam prywatnie do ifv u dr tylko zapytał ile chce zarodków powiedzialam że dwa i tyle. Tak więc to była moja decyzja ;) a jak Ci idzie nie palenie? Ja palilam do transferu normalnie. Po transferze najsłabsze r1 co pare h teraz nie pale ale czasem mam ochotę chodzić po ścianie ;) wszystko dla moich kruszynek ;)

reklama
Anulla nie martw się, miesiąc przerwy dobrze zrobi dla organizmu, wrócisz po swoje mrozaczki ze zrównoważoną gospodarką hormonalną. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry