reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pyscek skąd Ty bierzesz te avatary, uśmiałam się po pachy :-D

Juhasek no to mnie załamałaś, ja miałam 1,51 i zaczęłam stymulację, co prawda po 7 dniach spadł do 1,18 ale po 2 dniach znów wzrósł i to do 2.04 :szok: Może to przez nerwy? :confused:

Dziewczyny dzięki za kciukasy, trzymajcie o 9:20, odezwę się jak dojdę do siebie a teraz spróbuję zasnąć bo muszę wstać o 6 rano a to dla mnie środek nocy, normalnie wstaję o 9 :zawstydzona/y:

Jogo

ja tez myślę ze będziesz miala dziewczynkę. dziewczynki SA silniejsze i bardziej waleczne :) ja tez myslalam ze u mnie mieszka chlopiec a okazuje się ze będzie coreczka moje marzenie :) pisze ze SA silniejsze bo do 6 tyg bylam w ciąży bliźniaczej potem dostalam krwotoku i zostala jedna kruszyna . tak się mocno uczepila ze mnie nie opuscila . teraz zaczelysmy 19 tydz ale ja nadal się boje żeby wszystko bylo ok.

pozdrawiam

Kasik36 jeju to już dziś Twój ważny dzień, w ten Walentynkowy dzień plemniczki bedą sie mocno wtulać w Twoje komóreczki, co oczywiście zaowocuje w ślicznego bobaska, za co mocno trzymam kciuki :-)...
Lalka i Bzibziok &&&&&& za udane transery, odpoczywajcie dziś ile wlezie, niech kropeczka sie mocno w Was wgryza;-)

majka201
dziś kolejny piękny przyrost bety zobaczysz, a kiedy masz USG? Wyczytałam że nie podchodziłaś z programu MZ, nie zakwalifikowali Cie? Czy to była Twoja decyzja że nie chcesz?? Aaaa i jesteśmy rówieśniczkami :-p hihi.

solostar29
witaj ;), jaką macie przyczynę niepłodności? W jakiej klinice się leczysz?? Ja hormony badałam w 2dc i w 8dc z tego co pamiętam, chyba że któreś pominęłąm. To było w dniu wizyty, ale jak labo nie zdazyło wykonac wynikow do wizyty, to lekarz popołudniami dzwonił i informował mnie jak wyglądają wyniki. Powodzenia :tak:

Kasik36, Lalka i Bzibziok wielkie kciuki za wasz wielki dzień dzusiaj ;)
Montana8 odnośnie MZ to moja decyzja nie chciałam czekać pare mc na zakwalifikowanie. A pi za tym moja klinika nie ma kontraktu z MZ to i tak nic z tego a gdzie indziej nie chciałam robić ;) a ty z jakiego mc?

hej dziewczyny . Ja po wczorajszej wizycie u lekarza dostałam zalecenie aby pójść do kardiologa i neurologa . miałam wczoraj tak silny ból głowy , że doktor zmierzyła mi ciśnienie i puls , który miałam powyżej 100 , tydzień temu też tak było i puls był 106 . Szczęśliwie maleństwo ma się dobrze i na razie siusiaka brak więc raczej będzie Amelka albo Ola no chyba ,że w ciągu miesiąca siusiak urośnie to wtedy Michał . Zauważyłam też , że coraz mniej się stresuję i powoli zaczynam się cieszyć ale za to dopadają mnie inne dylematy bo mam już 39 lat i myślę jak będę wyglądać jak moje dziecko pójdzie do szkoły , będzie miało 18 itd . Przez myśl przeszło mi nawet , że chyba zacznę odkładać na zastrzyki z botoksu albo kwasu hialuronowego ale ja tak panicznie boję się igieł . Taki to głupotki chodzą mi czasem po głowie aaaaa i sprawdzałam nawet ceny w klinice dr Szczyta:-D choć widząc w tv jak wyglądają zabiegi to jestem przerażona . Może zacznę się stroić jak 18 żeby nie wyglądać jak babcia z wózkiem .

Kasik w taki dzień jak dziś to będzie owocny szkielkowy seksik:)

lalka bzibziok &&&& za dziś !

zula daj znać co nowego po wizycie. Mam nadzieje ze niedługo już będziesz działać i w tedy ja będę przeżywać twoja ciąże :)

labo rozbawiłaś mnie do łez tym co ci do głowy przychodzi:) będziesz wspaniała dojrzała mama , po prostu na luzie. A swojemu dziecku poświecisz wiecej czasu i miłości przez to ze tak długo na nie czekalas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry