Jo.M. jak będziesz na wizycie to pamiętaj proszę by się podpytać o tą temperaturę ciała, bardzo mnie to ciekawi. Oby na tej wirusologii u Ciebie się skończyło, by ewentualnie coś znaleźli, oczywiście nic poważnego, ale by to wyleczyć, chop siup po maleństwo a potem szczęśliwe zakończenie.
bzibziok, cudownie mamuśku, teraz leż i odpoczywaj, niech maleństwo mości się w swoim pokoiku ;-)
86kasiaa, witaj, trzymam kciuki by w niedzielę pokazały się dwie kreseczki. ":"tylko nie wysiusiaj naszego kropka", piękny tekst :-)
kasia86, jeszcze nic nie wiadomo, nie poddawaj się, my w Twoje maluszki wierzymy, chłopaczki połączą się z jajeczkiem, będzie dobrze, wierzę w to i trzymam kciuki. Na pewno to że jest problem w zajściu nie jest Twoją winą, przecież specjalnie sobie nic nie zrobiłaś, zresztą to że ma dziecko z poprzedniego związku nie znaczy że z inną kobietą miałby teraz bez problemu. W tej naszej medycynie nic nie jest pewne i do końca określone, więc niech nie będzie taki "mądry" i do przodu, a tym swoim głupim gadanie nie pomaga.
majka201, beta coraz większa, gratuluję mamuśku. Będą bliźnięta, jak nic !!
lenkabar, cudownie, po cichutku gratuluję.
Odebrałam wyniki z wymazu z szyjki na bakterie tlenowe, beztlenowe i chlamydie, wszystko w porządku, wyniki ujemne, cieszę się bardzo, choć troszeczkę nie dowierzam bo od paru dni coś mi jest podejrzane, muszę sobie kupić coś na poprawę babskiej flory bakteryjnej, polecacie coś ?