reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lenkabar gratuluje:-):-):-):-) Faktycznie super wynik jak na ten dzien:-):-):-)

Dziewczyny po transferach prosze rozmawiac ze swoimi brzuszkami bo passa pozytywnych bet ma trwac, nie ma innej opcji;-)

Majka wow :szok: Alberta wielgachna:) kolejne bliźniaki na forum chyba sie szykują;)
lenkabar rzeczywisicie najlepsze walentynki w życiu ci przypadły :) gratuluje :) 3 mam kciuki za przyrost ;)

Majka betka do pozazdroszczenia , gratki :-)

Lenkabar
jak na ten dzień pt to chyba naprawdę na bliźniaki mi to wygląda :tak: Gratuluję :-)

Dziewczyny niektóre mnie źle zrozumiałyście z dzisiejszą sytuacją z moim M więc sprostuję - on nie ma dziecka z inną kobietą, mówił o facecie, który czekał na swoją żonę na korytarzu. Porozmawiałam sobie dzisiaj z nim i wyjaśnił mi, że oczywiście źle go zrozumiałam bo jemu chodziło o to, żeby mnie pocieszyć, że tamtego faceta żona też nie miała dużo komórek bo tylko 5. On uważa, że ja go obwiniam za to, że nie mamy dzieci co oczywiście nie jest prawdą. Nawet nie wiedziałam, że on może to tak odbierać. Mówi, że jak go faszeruję suplementami diety, kazałam mu rzucić palenie i ograniczyć spożycie alkoholu to znaczy, że to z nim jest problem. Tak więc dziewczyny on mówił jedno a ja słyszałam drugie. Już wszystko wyjaśnione i jest ok :-):tak::-)

lenkabar - ja myślę, że nie chyba jesteś w ciąży tylko napewno :-) Gratulacje.

kasik36 - dobrze, że wyjaśniłaś sprawę z mężusiem. Niedomówienia stwarzają niepotrzebne stresy. Ja miałam 5 komórek z czego 4 się zapłodniły. Często się zdarza tak, że ilość nie przedkłada się na jakość. &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Cześć systkim :pBzibziok : nie ja calkiem dobrze sie czuje .wczoraj byłam tylko śpiaca a tak to dobrze. Miłego dnia. Do mnie dziś rodzice przyjeżdzają ;)

Hej dziewczyny.
Nie bylo mnie parę godzin a tu takie wiadomości :)))))

Lenkabar ale się cieszę kolejna wysoka betka i normalnie też taka bliżniacza, ciesze się tym bardziej że jesteśmy z tej samej kliniki. Powiem Ci że myślałam że moja w 8dpt jest wysoka ale Twoja jest po prostu ogromniasta, naprawdę cieszę się badzo, kiedy powtarzasz?

majka no ja wiem właśnie że w tych dniach to beta już inaczej przyrasta, ale ja bym chciała żeby to był już wtorek. A co do wydatków to masz rację to będą najmilsze wydatki w moim życiu. Złapałam się na tym że ogladam już wózki , łóżeczka nawet byłam w hurtowni dla dzieci :-D.

kasik cieszę się że porozmawiałaś z mężem i wszystko sobie wyjaśniliście bo takie sytuacje nie są przyjemne i trzeba o nich rozmawiać bo my kobiety czasem inaczej interpretujemy słowa naszych facetów albo na odwrót i potem wychodz z tego nieporozumienia i stres związany z tym a to nam teraz nie służy.

kasik wierze z calego serca i trzymam kciuki za wasze zarodeczki.ja przy pierwszej stymulacji mialam tez 3 komorki i zaplodnily sie 2. bedzie dobrze i u ciebie:tak:
jo.m kochana dobrze zapamietalas, tak 13.02 mialam swoje 27 urodzinki. dziekuje ci za pamiec i zyczenia, zaskoczylas mnie ze ktos pamietal;-)

lenkabar

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry