reklama

Kto po in vitro?

Jo.M. - tak, mam tel. od Olusi i zuly, będziemy się zdzwaniać.

Bzibziok - wiem, że ta informacja o zarodkach Cię podłamała, ale pamiętaj, że często jest tak, że zarodki lepiej rozwijają się w brzuszku mamusi. Już niejedna dziewczyna o tym pisała. Ja dalej zaciskam kciuki za Twojego kropka :tak: Powodzenia.

reklama
lenkabar - gratuluję pięknego przyrostu bety:)
Bzibziok, przykro mi. Trzymam mocno kciuki za Twoje 3 dniowe maleństwo, nie trać nadziei, może akurat okaże się najsilniejszy i zostanie z Tobą.

Madzia76 - kciuki za dzisiejsze serduszko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na wieści od Ciebie !!!

ann.k
- jeżeli nas czytasz, pamiętamy o Tobie. Odezwij się choć na priv, jakby nie było - w kupie raźniej :)

Bzibziok - też chciałabym odp. na to pytanie. Ja miałam 4 zarodki, które w 3 dobie trzy miały 8 komórek, a jedna 6 komórek, to podobno dobrze, a nic z tego nie wyszło. Nie smutkaj się tak, &&&&&&&&&

Olusia, Jo.M., kiki - zula też jedzie do Silesi, więc jak już będziecie po Gyncetrum to się zbierajcie do Silesii.

BZIBZIOK I LILIA ja wierzę że Wasze kropki w brzuszku zostaną z Wami na 9 miesięcy i zaciskam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&&&
MADZIA76 to czekamy na relację z wizyty :-)

reklama
Kurcze dziewczyny zmroziła mnie wiadomość o Waszych zarodeczkach, że nie dotrwały do 5-tej doby :-( Powszechnie wiadomo, że w łonie matki zarodki mają lepiej niż w labo. Tak bardzo się boję, że moje dwa zarodeczki, które wczoraj miały taką ładną klasę 8A też nie dotrwają do jutra :-( A wiecie jakiej klasy one były, może były bardzo słabe? Najpierw podają zawsze te najlepsze więc nie ma co się załamywać, że te pod serduszkiem się nie przyjmą. Są najsilniejsze i najbardziej waleczne więc musicie w nie wierzyć:tak: :tak::tak:Czekam jak na szpilkach na telefon od embriologa :zawstydzona/y: Gdzieś wyczytałam, że jak zarodki przestają się rozwijać do 3 doby to wina komórki a jak później to plemnika.

Madzia jak ja Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie) widoku seruszka:-):tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry