reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie dzwonili z Invicty :-) Oba zarodki żyją, jeden tak samo się rozwija jak dotychczas a drugi trochę zwolnił ale pani embriolog mówiła, że to że nie rozwijają się równocześnie to normalne i żeby się nie martwić - JUTRO TRANSFER!!! Tak bardzo się cieszę :tak::tak::tak: Podobno zarodki płci męskiej rozwijają się szybciej a żeńskiej wolniej więc ten drugi to może dziewczynka, leniwa po mamusi ;-):-D

bzibziok - Przykro mi z powodu zarodeczków. Musisz wierzyć w Twojego Kropka i się nie załamuj przypadkiem. Trzymam kciuki

Madzia - Życzę Ci dużo łez radości dzisiaj i oczywiście pięknego serduszka:-)

Kasik36 -
Super wiadomości ale zaskoczona nie jestem nic a nic :-).
I wiesz co Ci powiem myślę , że to jest Twój czas właśnie ...

Lilia , Olusia , Kikifish , Zula - Do wieczorka dziewczyny:tak:

Madzia ja również z niecierpliwością czekam na wieści o serduszku Dzidzi :-)

Bibziok
Kropek ma stworzone najlepsze warunki do zdrowego rozwoju w Twoim brzuszku, znaaacznie lepsze niż Maleństwa w sztucznym inkubatorze, na sztucznym podłożu. Tylko o tym teraz myśl

Kasik co dzień piękne wiadomości od Ciebie! Masz wspaniałą passę i tak już ma zostać :)

Jo.M wiesz tak sobie myślę, że może ten jeden zarodek trochę zwolnił i zostanie tylko jeden, czyli tak jak Ty wywróżyłaś, że będzie przynajmniej jeden zarodek. Mogłabyś wywróżyć, że już ze mną zostanie ;-):-D

Dziewczyny w którym dniu cyklu robią transfer? Tzn. czy tak jak przy podejściu z punkcją, ze punkcja ok 14dc a transfer ok 17 dc? Czy jak to jest?

kasik36 - ogromnie się cieszę, że tak się to wszystko pięknie toczy!!!!

Kasik36 - Myślę że właśnie sprawdza się moje słowo "przynajmniej 1" czyli 2 zarodeczki :tak:. Bardzo chciałabym Ci wywróżyć żeby Twoja dzidzia już została w brzuchu ale chyba nie mam aż takiej mocy ale powiem Ci na 100% że mam więcej niż dobre przeczucia w stosunku do Ciebie i wydaje mi się że to właśnie będzie Twoja szczęśliwa szansa . Życzę Ci tego z całego serca.

Esiek
- Z transferem to różnie jest , ja miałam ok 14 dc ale i ok 18-20 też. A przy crio to w zależności od endo i jakiego ma się mrozaczka.

Esiek pewnie pytasz o crio to z tego co się orientuję muszą wyczuć kiedy owulacja i ilodniowe masz zarodki zamrożone i tyle dni po będzie transfer. Czyli np masz owulację w 14 dc a zarodki masz zamrożone 3 dniowe to w 17 dc a przy 5 dniowych w 19 dc. A powiedz mi kochana ile masz mrozaczków?

Jo.M oby Twoje przeczucie się nie myliło :tak::tak::tak: będę Cię wówczas wychwalać pod niebiosa i zapewnie nie odgonisz się od chętnych wróżb ;-):-D

kasik36 - kochana tylko jednego, blastocystę. Czyli wychodzi na to, że ok 19dc będzie crio. Mialam w ogóle 3 zarodki - jeden mi podali, wiadomy finał .... jeden nii dotrwał do zamrażania, a trzeci dotrwał i zamrozili w 5 dobie. Teraz oczywiście się boję czy się odmrozi, jutro wizyta ale to dop. 8 dc

reklama
Esiek - A jesteś na cyklu naturalnym czy na sztucznym ( tzn na estrofemie od 2 dc) . Ja miałam ostatnie crio na sztucznym blastusia i miałam transfer chyba w 17 dc (+/-1)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry