reklama

Kto po in vitro?

FOOTE to trrzymam kciuki żeby komórki się ładnie zapłodniły &&&&&&&&&&
KASIK za Twój jutrzejszy trnasfer trzymam kciuki z całych sił już od dzisiaj &&&&&&&&&&&&&

reklama
Madzia gratki serducha mam nadzieję że coś masz na potrzymanie ciąży. Kurcze jak czytam wasze wypowiedzi to robię się zielona ja tu powinnam robić za eksperta a pierwsze słyszę o jakiś witaminach itp. Nawet kwasu foliowego nie brałam przed ale aż spytam się na wizycie czy coś brać? Ktoś pytał o refundację leków nie wiem od czego to zależy ale jeden lekarz przepisze na 100 % drugi z ref. To chyba zależy na ile recept może ma kontrakt z nfz luteina jest refundowana dufaston nie to pamiętam.Zawsze robiłam badanie estradiolu ale nie zastanawiałam się po co a wy cała encyklopedia od ilości pęcherzyków A jak jest odsetek ludzi którym udaję się za 1 razem? Kurcze miałabym z głowy. Jeszcze tylko prośba o przecinek między nogami i mogę się bawić w ciągłe pieluchy. A tak na poważanie nie mogę się doczekać jestem mniej zdenerwowana ale mimo wszystko zaczynam trochę myśleć co i jak. Koniec o mnie bo wyjdę na samoluba Bzibziok może te pod serduszkiem będzie mocne i zdrowe tego ci życzę

Madzia gratulacje serduszka... :tak:
Esiek trzymam kciuki za nowy etap... szkoda ze nie bylas dzisiaj z nami... bylo fajnie... :-D:-D mam nadzieje ze nastepnym razem bedziesz na spotkaniu... wstepnie jestesmy umowione na marzec...:tak:
dorotav spotkane bardzo udane... :tak:
KASIK za Twój jutrzejszy trnasfer trzymam kciuki:tak:

Jo.M., Olusia, zula, kiki – jeszcze raz dzięki za spotkanko było super. Już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania :tak::-)

Na pewno się Lila odezwiemy! Dla mnie jutro zaczyna się 100% nowy etap, w związku z tym zmieniam podpis i sygnaturę żeby juz nie rozpamiętywać :)

Bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba zamknąć pewien etap w życiu by rozpocząć nowy.

kasik36 – w życiu nie zapomniałabym trzymać za Ciebie &&&&&&&&&&& :-) Przepraszam, że Cię nie dopisałam, ale ostatnio często mnie głowa boli i nie funkcjonuję tak jak powinnam :-(

lolitka200 - &&&&&& za punkcje.

LUTY:

19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
19: Juhasek - pierwsze podglądanko

19: kasik36 - udany transfer
19: lolitka200 - punkcja

20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG
21: mmm… - wizyta kontrolna
21: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
21: _Infinity_ - udany criotransfer
21: lalka - wysoka beta