reklama
Juhasek87
Fanka BB :)
Liluś Odezwę się odezwę koniecznie po wizycie, jadę dopiero na 18 tzn. bez kolejki
Dziś znowu mi Mężuś zrobił mi zastrzyk i mniej bolało i jakoś tak inaczej

Dziś znowu mi Mężuś zrobił mi zastrzyk i mniej bolało i jakoś tak inaczej

Pyscek
:)
Juhasek ale Ci dobrze, ja muszę sobie sama zastrzyki robić, jak tylko wyjmuję wszystkie materiały do zastrzyku mój mąż ucieka do drugiego pokoju ... 

Madzia gratki serducha mam nadzieję że coś masz na potrzymanie ciąży. Kurcze jak czytam wasze wypowiedzi to robię się zielona ja tu powinnam robić za eksperta a pierwsze słyszę o jakiś witaminach itp. Nawet kwasu foliowego nie brałam przed ale aż spytam się na wizycie czy coś brać? Ktoś pytał o refundację leków nie wiem od czego to zależy ale jeden lekarz przepisze na 100 % drugi z ref. To chyba zależy na ile recept może ma kontrakt z nfz luteina jest refundowana dufaston nie to pamiętam.Zawsze robiłam badanie estradiolu ale nie zastanawiałam się po co a wy cała encyklopedia od ilości pęcherzyków A jak jest odsetek ludzi którym udaję się za 1 razem? Kurcze miałabym z głowy. Jeszcze tylko prośba o przecinek między nogami i mogę się bawić w ciągłe pieluchy. A tak na poważanie nie mogę się doczekać jestem mniej zdenerwowana ale mimo wszystko zaczynam trochę myśleć co i jak. Koniec o mnie bo wyjdę na samoluba Bzibziok może te pod serduszkiem będzie mocne i zdrowe tego ci życzę
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Jo.M., Olusia, zula, kiki – jeszcze raz dzięki za spotkanko było super. Już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania
:-)
Bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba zamknąć pewien etap w życiu by rozpocząć nowy.
kasik36 – w życiu nie zapomniałabym trzymać za Ciebie &&&&&&&&&&& :-) Przepraszam, że Cię nie dopisałam, ale ostatnio często mnie głowa boli i nie funkcjonuję tak jak powinnam :-(
lolitka200 - &&&&&& za punkcje.
LUTY:
19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
19: Juhasek - pierwsze podglądanko
19: kasik36 - udany transfer
19: lolitka200 - punkcja
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG
21: mmm… - wizyta kontrolna
21: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
21: _Infinity_ - udany criotransfer
21: lalka - wysoka beta
21: Foote - wstępna data transferu
24: Mammoni - podglądanko
25: Asita – wizyta
25: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
26: Bzibziok - wysoka beta
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
MARZEC:
4: Uda sie - pierwsze podglądanko

Na pewno się Lila odezwiemy! Dla mnie jutro zaczyna się 100% nowy etap, w związku z tym zmieniam podpis i sygnaturę żeby juz nie rozpamiętywać![]()
Bardzo dobrze zrobiłaś, trzeba zamknąć pewien etap w życiu by rozpocząć nowy.
kasik36 – w życiu nie zapomniałabym trzymać za Ciebie &&&&&&&&&&& :-) Przepraszam, że Cię nie dopisałam, ale ostatnio często mnie głowa boli i nie funkcjonuję tak jak powinnam :-(
lolitka200 - &&&&&& za punkcje.
LUTY:
19: Esiek - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
19: Juhasek - pierwsze podglądanko
19: kasik36 - udany transfer
19: lolitka200 - punkcja
20: Cyryjanka - kolejna wizyta i USG maluszka
21: majka201 - wizyta i USG
21: mmm… - wizyta kontrolna
21: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
21: _Infinity_ - udany criotransfer
21: lalka - wysoka beta
21: Foote - wstępna data transferu
24: Mammoni - podglądanko
25: Asita – wizyta
25: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
26: Bzibziok - wysoka beta
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
MARZEC:
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Jo.M., Lilia, zula, kiki – Dziękuje za spotkanko było super. Już się nie mogę doczekać kolejnego spotkania 

kikifish87
Fanka BB :)
dziewczyny ja rowniez dziekuje
esiek , juhasek, kasik i lolitka -dziewczyny trzymam kciuki za was.powodzenia;-)

esiek , juhasek, kasik i lolitka -dziewczyny trzymam kciuki za was.powodzenia;-)
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Hehe widze dziewczyny ze zyc bez forum nie mozemy,.... 

Podziel się: