reklama

Kto po in vitro?

jej majka ale sie ciesze :-):-):-) super wiadomość, a czemu nie słyszałaś serduszka??? jeśzcze nie było słychać czy co???. 116 uderzeń na minute to dobry wynik, mój doktor powiedział ze 140 to super wynik, ale sie cieszę. A założyli Ci kartę ciążową czy jeszcze sie wstrzymał no i który to według nich tydzień, bo ja do tej pory nie moge tego skumać.:szok:

reklama
Kwiatuszek - Jasne że Cię pamiętamy. Ja niestety nie mam pojęcia o tym hegarowaniu szyjki także nic nie powiem. Fajnie że już niedługo znowu wrócisz do gry.

Kasik - Nie ma za co dziękować po prostu wiedziałam że będzie dobrze no i tego się trzymamy z całych sił;-).

dorota - Tak tak pamiętam o temp. mam zapisane na mojej liście pytań:shocked2:. Dam znać najszybciej jak tylko do komputera dosiądę. Dobrze że kolejne badania wychodzą u Was ok , oby tak dalej. A wspominałaś coś o bólach głowy jak za długo śpisz , ja mam dokładnie to samo. Wkurza mnie to bo czasem pośpię trochę dłużej np w sobotę i już budzę się z bólem , także staram się wstawać w miarę regularnie.

Olusia - No taki żarcik z tym foto shopem , zresztą nie wiem czy udało by Ci się mnie z retuszować , oj trudna sprawa:-). Napisz co tam na wizycie.

majka201 - Gratuluję z całego serca.

Madzia76 nie było słychać bo jeszcze wcześnie ;) ciążę liczysz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki u mnie 8 .01 czyli mi wychodzi 6t1d. Przenosze się teraz do swojej starej lekarki dr sam mi to zaproponował jest bardzo dobra więc dobrze poprowadzi ciążę i to juz ona wystawi mi karte ciazy ;) jutro lece na badania ;)

MAJKA gratuluję raz jeszcze mamusiu :-*
Moje wyniki jeszcze nie przyszły :-( we wtorek mam zadzwonić. Przedłuża się przez to badanie DHEAS :-(

Ostatnia edycja:
Acha czyli jak ja miałam miesiączke 11.01 to mi jutro zacznie sie 6-ty tydz. :-). Ale dokładnie Ci dr. podał ten pecherzyk i ciałko i zarodek ja nie miałam jeszcze takiej miarki liczę na to ze we wtorek juz cos wiecej. A jakie badania dostałas do zrobienia bo ja morf, mocz, glukoze cytom. i toxo i tyle to taki zestaw ciażowy-podsawowy haha.

Madzia76 ja mam ten sam zestaw badań. Jeśli chodzi o wymiary to mam wszystko napisane na kartce i oczywiście zdjecie z usg z moim malenstwem ;) termin porodu mam na 16.10.2014 więc ty pewnie bedxiesz mieć na ok. 20.10

Ale fajnie bo to juz takie konkretne informacje są, wyobrażam sobie jak przyjemnie jest cos takiego usłyszeć. A powiedz jak Ty sie czujesz czy wszystko u Ciebie oki, bo ja to nie czuje kompletnie nic. Nie mam mdłosci, nie wymiotuję ani jakoś tak ciażowo sie nie czuję.

reklama
Wiesz Madzia76 ja bardzo się ciesze z mojej ciąży ale radość przesłania mi to krwioplucie. Nikt nic nie chce zrobic bo jestem w ciąży. Właśnie czekamlm w kolejsce do pulmonologa ostatnią wizyte musiałam przesunąć zobaczyny co on powie. A jeśli chodzi o dolegliwości ciążowe to cały czas chce mi się spać, bolą mnie plecy na dole w ledzwiach i brzuch czasem kluje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry