reklama

Kto po in vitro?

reklama
Majka PRZEOGROMNIE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) tyle wspaniałych wiadomo Twojej kruszynce :-)

Bardzo zazdroszczę, ja po mojej poprzedniej traumie z pierwszą ciążą, odetchnę z ulgą chyba dopiero w II trymestrze. Teraz cały czas proszę Kruszynkę, żeby się rozpychała, bo jak ciągnie i kłuje to przynajmniej wiem, że tam jest.. choć wiadomo, że to tylko na psychikę pomaga :)

Lilia - bardzo się cieszę na dobre wieści
kiki - a co dr M powiedział na zostawiony mięśniak?
majka - a czy ciąży w przypadku in vitro nie liczy się inaczej?
kasik - super, super. I fajnie, że jeszcze nie odstawiasz bromka:)

majka Gratulacje:-D suuuuuuper wiadomosci;-)
olusia powodzenia na wizycie:-)
zula nie bylam na wizycie w klinice bo nie chcialo mi sie jechac tyle km. bylam u siebie w miescie, ale spytalam go o tego miesniaka i on powiedzial ze w taki sposob jak histeroskopia nie sa wstanie go usunac bo usuwa sie go w inny sposob. ale ze miesniak dalej jest w tych samych wymiarach
kwiatuszekq suuper ze wrocilas. pewnie ze cie pamietamy:-D powodzenia w dalszych dzialaniach. ale co do badania to nie pomoge.

Witam dziewczyny i gratuluję. Mam też pytanie: czy któraś z Was ma długie cykle: 31-33 dniowe? Mam mieć w tym cyklu krio i owulacje zawsze mam około20-21 dnia cyklu, criotransfer przypadłby na 25 dzień cyklu. Czy któraś z Was tak miała i czy się udało?? Moje endometirum 17d.c już jest ładne i ma 12mmm. Nie wiem czy to nie będzie za późno.. Mam tylko 2 mrozaczki, tak chciałabym, żeby były jak najlepsze warunki dla nich...Pozdrawiam

Fusun kochana a jak Ty się czujesz? Brzuszek już duży przy bliźnikach? Zaraz będziesz na półmetku, ależ ten czas zapiernicza. Pamiętam jakim Ty byłaś niedowiarkiem, jak nie wierzyłaś w swoje zarodeczki a one na przekór wszystkiemu pokazały Ci, że są silne i mają zamiar z Tobą zostać :tak::-):tak:Pracujesz czy jesteś na L4? Czy z uwagi na fakt, że to ciąża bliźniacza musisz na siebie szczególnie uważać? Pamiętasz jakiej klasy miałaś podane zarodki?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry