reklama

Kto po in vitro?

lalka ale plamień mieć nie musisz, ja chciałam ci powiedzieć że mnie się tak akurat złożyło że miałam plamienie implantacyjne i dlatego wiem kiedy była implantacja i że było to 7dpt po południu czyli gdybym tego dnia zrobiła betę rano to pewnie by nie wyszła a ty robiłaś 7 dnia i też nie wyszło i że to jeszcze nic nie znaczy. A co do plamień to moja koleżanka z która miałyśmy transfer tego samego dnia tez nie miała wogóle plamień a dzidzia jest.

reklama
Madzia

mi nie jeden lekarz powiedzial ze jak czuje ze cos mnie bierze to ze mogę zarzyc rutinoskorbin nawet 3 razy dziennie po 2 tabletki przez kilka dni. ale tylko oryginalny rutinoskorbin nie żadne zamienniki. i tak tez robię i nic tfu tfu mnie nie lapie. a przeciw bolowy to tylko apap .

pozdrawiam i trzy mam kciuki za wszystkie

Dziewczynki jak tak tylko do sprostowania info na liście, mam jutro I weryfikację ale progesteronu i estradiolu, żeby ewentualnie zwiększyć dawkę leków. Betę co prawda też mam zrobić choć nie widzę sensu w 3 dpt. Nawet jak wyjdzie powyżej 1 to będzie zafałszowana Choragonem, no ale kazali zrobić to zrobię.

Dzień Dobry Wszystkim!

Wczoraj późnym popołudniem miałam transfer, jeden zarodek 8B.Pierwsza weryfikacja też w 3 dniu, czyli w poniedziałek. Za wszystkie trzymam kciuki :)

LUTY:

22: kasik36 - I weryfikacja bety
24: Mammoni - podglądanko
24: Esiek - kolejna wizyta kontrolna
24: Juhasek87 - kolejne podglądanko
24: Foote - I weryfikacja
25: Asita - wizyta
25: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
25: kasik36 - II weryfikacja bety
25: solostar29 - punkcja
26: Bzibziok - wysoka beta
26: Juhasek87 - wstępna data punkcji
27: lenkabar - pierwsze spotkanie z dzidzią
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
28: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

1: kasik36 - III weryfikacja bety
3: mmm… - udane crio
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
5: Bziumelka - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
17: Anulla28 - wizyta kontrolna

Dziewczyny trochę się martwie, chociaż lekarz powiedział bym się nie martwiła ale on powiedział, że jak w poniedziałek wynik progesteronu dalej będzie wysoki to prawopodobnie zrobią punkcję i zamrożą bo transferu nie będzie można zrobić przy wysokim progesteronie:-( ja tego nie rozumiem troszkę i się martwie. Mówił coś , że wtedy endometrium jest jakieś starsze, czy grubsze i zarodek nie zagnieździ się, od czego ten progesteron taki mogę mieć? Gonapeptyl miał pomóc ale oporona jestem na niego..

Cześć Dziewczyny!
Chciałabym się przywitać i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Podczytywałam Was od jakiegoś czasu i dzięki Wam zdobyłam solidną dawkę wiedzy po ubiegłorocznej porażce i postanowiłam zmienić klinikę, lekarza i ponownie stanąć do walki. Tym razem wszystko ma być inaczej, więc zobaczymy, jakie będą wyniki :-). Bardzo Wam wszystkim kibicuję i trzymam kciuki za każdą z osobna.

Tym razem mam iść długim protokołem, więc w zeszłym tygodniu (20 dc) miałam zastrzyk z Decapteptylu depot i teraz czekam na @ i na kolejną stymulację.

Witam nowym dniem, nowym doświadczeniem :-) Jestem po criotransferze - mimo małego endometrium, obydwa zarodki się rozmroziły i zabraliśmy je do domku. U mnie nie leży się długo po crio, ja może z 10 minut i już mnie zgonili i kazali jechać do domu tak więc każdy lekarz ma swoje zdanie na ten temat.
Kikifishi, Jo.M, Bziumelka, Kasik, Lenbar, Lilia dzięki za wpisanie na listę, za kciuki, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.
Infinity cieszę się również,że nie jestem sama będziemy razem testować z krwi, ja dopiero za 14 dni, nie kazali wcześniej!!!
Lalka Ty to jesteś, faktycznie przełożyć przez kolano, masz jeszcze tydzień na weryfikację!!!
Majka gratuluję z całego serducha, ciesz się ciąża i nie zamartwiaj się.
Fusun dużo cierpliwości i zdrówka dla Waszej trójki życzę
Olusia jaki plan?

Ostatnia edycja:
LUTY:

22: kasik36 - I weryfikacja bety
24: Mammoni - podglądanko
24: Esiek - kolejna wizyta kontrolna
24: Juhasek87 - kolejne podglądanko
24: Foote - I weryfikacja
25: Asita - wizyta
25: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
25: kasik36 - II weryfikacja bety
25: solostar29 - punkcja
26: Bzibziok - wysoka beta
26: Juhasek87 - wstępna data punkcji
27: lenkabar - pierwsze spotkanie z dzidzią
28: montana8 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
28: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania

MARZEC:

1: kasik36 - III weryfikacja bety
3: mmm… - udane crio
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
5: Bziumelka - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
8: maaagdzik - wysoka beta
17: Anulla28 - wizyta kontrolna

reklama
Juhasek może to i dobrze, że lekarz taki zapobiegliwy. Ja miałam 2 dni przed punckją progesteron 2,04, martwiłam się, że za duży ale doktorek uspokoił mnie, że już zaczął rosnąć bo to okres owulacyjny się rozpoczynał. Czyli co lekarz to inna praktyka.

Czekam na wyniki, mają być po 12-tej a jak nie będzie w necie to mam dzwonić. Dzisiaj w moim labo była taka kolejka, że myślałam, że za darmo robią badania, około 40 osób czekało :szok: Mam nadzieję, że zdążą zrobić do 14-tej bo wówczas mam mieć konsultację telefoniczną. Dzisiaj sobota więc krócej pracują w Invikcie i w moim labo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry