Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie, miałam 10 komórek ale niestety żaden mrozaczek nie przetrwał:-( stymulowałam się całkiem dobrze jak pamiętam, wszystko dobrze przechodziłam, nawet po punkcji nie miałam żadnych większych bóli ale niestety:-( a tobie jak rosną pęcherzyki? dużo masz?
dzięki bo ja nie miałam tego leku i dlatego pytam a z tego co zuważyłam to nasze kliniki podobnie stymulują. a co u was za problem jest że podchodzicie do in vitro, jak można zapytać?
Witaj dorocica
Jestem tu nowa, troche sie denerwuje, bo czekam na "wynik" * , 8 marca będę mieć robione beta hcg. W sobotę miałam transfer. I najgorsze jest to że nie mam żadnych przeczuć![]()

witaj Meg* teraz to odpoczywaj kochana, nie stresuj się, bedzie dobrze a jeśli chodzi o przeczucia to mało która je z nas miała, poprostu wyluzuj i czekaj. a gdzie miałaś transfer, a jakiej klinice?Witaj dorocica
Jestem tu nowa, troche sie denerwuje, bo czekam na "wynik" * , 8 marca będę mieć robione beta hcg. W sobotę miałam transfer. I najgorsze jest to że nie mam żadnych przeczuć![]()
kurcze, nie wiem co zrobić bo wygląda na to że te Swięta nam przeszkodządorocica zaczelam stymulacje 3 lutego.Przez 3 tygodnie Suprecur 4 razy dziennie,potem od 24 lutego Suprecur 2 razy dziennie i Puregon zastrzyk na wieczor 75ml i tak mam ciagnac do piatku 4.03.W piatek kontrola i zobaczymy co dalej,kiedy ta punkcja...

ja wczoraj miałam ok 12 ale są w różnym rozmiarze 2 największe mają 17,19 reszta to po 11,14,15 i mam tylko nadzieję ,że chociaż z 5 będzie dobrych :-( ja pierwszy raz się tymuluje do in vitro wcześniej miałam 2 iui a dwa lata temu ciążę pozamaciczną....