reklama

Kto po in vitro?

Magdzik ja robilam w 7dpt 5 dniowego blastka.
Infiniti ale masz dawki. Przy takich też bym nie robiła badania. Ja brałam 3x1 dufaston i 3x1 lutinus i w 5dpt miałam progesteron 32.

reklama
majka201 z tymi dawkami to tak nie do końca, na innym wątku dziewczyna brała Luteine 3x8 dowcipnie i 3x4 podjęzykowo i miała PRG 37 ...

A mdłości chyba mogę pogratulować bo to podobno dobry objaw :-)

Ostatnia edycja:
Esiek, uda się na pewno :-), powiedz tylko czy oni nie mogą Ci podać czegoś na pęknięcie pęcherzyka ?

Jo.M., pewnie zrobię w końcu i tę wirusologię by mieć pewność że czegoś jeszcze nie przeoczyliśmy, ale to dopiero za 2 tyg jak dostaniemy wyniki z IBT. A co do naturalsa, to wiesz, wszystko możliwe, nie wiadomo w końcu jak długo siedzą te wirusy w Was a pozostałe badana macie dobre, więc kto wie, cuda się zdarzają na tym świecie ( tylko cholercia czemu i nie mnie ?? )

gosiak81, super wynik, gratuluję, trzymam kciuki za przyrost

Lalka przykro mi bardzo ; (
Infiniti masz racje ale lekarze chyba wiedzą co robią mój chyba nie jest wielkim zwolennikiem progesteronu bo mi powiedział że dawka którą przyjmuje jest maksymalna a ta dziewczyna z tego forum musi mieć ewidentnie niski progesteron bo przy takich dawkach 37 to w cale się nie wydaje tak dużo chodź to dobry wynik ;)

reklama
Gosia - gratuluję:) &&&&&& za przyrost bety.
Lalka - przykro mi bardzo. Każda z nas wie, jaki to ból, więc napiszę tylko trzymaj się i wiedz, że my rozumiemy co przeżywasz.
Majka - gratuluję ciążowych mdłości:) Może to głupie, ale co ja bym dała, żeby je odczuwać:) - no ale później punkt widzenia się trochę zmienia;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry