reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek ufffff, świetna wiadomość :) czekamy na Ciebie z Madzią :) niech już teraz wszystko idzie z górki

Madzia Doktorek wybiera się gdzieś na kilka dni, dlatego wizytę mam dopiero 11.03 :/ Twój Maluch był w tym samym dniu o 1 mm większy :-D

Esiek oczywiście toast za kropeczka w Twoim brzuszku będzie :-).

Lenkabar a no widzisz to mi nie mówił ze sie gdzieś wybiera, ale nie miał takiej potrzeby bo ja nastepną wizyte mam dopiero 18.03. Ale 11 to już raczej serdunio zobaczysz. No mój był wekszy ale to nie ma znaczenia wążne że są i już tam pozostaną:-)

Esiek cieszę się razem z Tobą, wierzę, że to będzie właśnie TEN RAZ :tak::tak::tak:

Jo.M dzięki za info, uspokoiłaś mnie. Koszt komórek kolosalny ale tak licząc, że ja na pierwszą stymulację wydałam ponad 3 tys i miałam tylko 3 dojrzałe komórki, z których żadna się nie zapłodniła a na drugą stymulację wydałam ponad 4 tys i miałam 3 komórki, z których zapłodniły się 2 to w sumie ten koszt 8 wcale nie jest taki kosmiczny :confused:

Foote w takim razie czekamy na wzrost betki :tak::tak::tak:

reklama
FOOTE super wieści o dalej zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&
ESIEK no super, że w końcu pęchol zdecydował się pęknąć w takim razie trzymam kciuki za transfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja odebrałam dzisiaj pozostałe wyniki:
DHEAs 1,87 ug/ml (norma: 0,37 - 2,71, średnio 1,15);
Cytomegalia IgG + 58,0 UA/ml (norma: <4 ujemny, >/= 4 & <6 wątpliwy, >/= 6 dodatni);
Cytomegalia IgM - 0,06 (norma: <0,70 ujemny, >/= 0,70 & < 0,90 wątpliwy, >/= 0,90 dodatni);
Różyczka IgG p/ciała + 91,0 UI/ml (norma: <10,00 ujemny, 10,0-15,0 wątpliwy, > 15,0 dodatni)

a więc, cytomegalie zgodnie z google mam przebytą (chyba , że się mylę????) a różyczkę nie wiem bo gin. nie kazał robić IgM więc, albo mam przebytą albo jestem w trakcie, jak mi każe zrobić IgM, to znowu wszystko się opóźni :(

Ostatnia edycja:
Do góry