reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Esiek super, to do boju! ;-)
Foote trzymam kciuku za dalszy przyrost :tak:
Jogo cieszę się że wszytko ok, oby tak dalej :happy2:

Mnie dopadła jakaś depresja i nie mogę w sobie odnaleźć wiary w to że tym razem się uda ... ehhh... nie będę smęcić.
Udanego weekendu dziewczyny :tak:

Ostatnia edycja:
Infinity, damy radę, rozumiem Ciebie, ja również mam depresję przetykaną atakami optymizmu że teraz się uda, które niestety zaraz są dołowane, i tak dzisiaj do 18 byłam nabuzowana dobrymi emocjami, nadzieją, aż do momentu kiedy mąż wrócił z pracy i powiedział że kolejna koleżanka z pracy jest w kolejnej bezproblemowej ciąży :-( O mamuniu jakie to wszystko jest trudne, i znowu smutek i przygnębienie króluje.... :-(

[FONT=&quot] Esiek – Super wiadomości , to Ci ulżyło co? We wtorek już będziesz miała swojego mrozaczka[/FONT]:-)
[FONT=&quot]
Kasik – W sumie masz rację , bo np. jak ja beznadziejnie się stymuluję i wydawałam ok 4 tyś za leki z czego miałam max 2 zarodki to podsumowując drogo nie jest i nie trzeba się tymi hormonami faszerować.[/FONT];-)
[FONT=&quot]
Juhasek – Widzę że wszystko idzie w dobrym kierunku. Życzę Ci transferu we wtorek z pięknymi blastusiami.[/FONT]:tak:

Dziewczyny mam do Was pytanie , która z Was brała lub bierze DHEA , bo chciałam sobie kupić i w aptece powiedzieli mi że jest wycofane ze sprzedaży:baffled:. I teraz nie wiem o co chodzi .

dorotav - No niestety niektórzy to mają farta w życiu i w ogóle sobie z tego sprawy nie zdają , a nawet często jest i tak że ciąży po prostu nie chcą. Już tyle razy to mówiłam ale znowu powtórzę "nie ma sprawiedliwości na tym świecie":angry:. Ja czekam kiedy w końcu do nas los się uśmiechnie:confused:

Jo.M, ja też twierdzę że na świecie nie ma sprawiedliwości do tego szczęście to tylko dla wybranych :( no nic to trzeba się pozbierać do kupy bo przecież weekendzik się zaczął. Co do DHEA eljot to ja biorę i w zeszłym tygodniu zamawiałam na doz.pl nie było żadnego problemu i też nigdzie nie słyszałam by mieli go wycofać, a powiedzieli CI w aptece z jakiego powodu ?

reklama
Ja też nie widzę możliwości dziękowania.
Mnie coś dzisiaj cały dzień brzuch kłuje, tak jakby jajniki i wcale mi się to nie podoba, każdy nowe odczucie mnie stresuje.

Do góry