reklama

Kto po in vitro?

Ja też nie mogę dziękować, może usunęli tą opcję z forum :confused:

Jo.M ja brałam przez 3 miesiące DHEA, mój doktorek polecał Biosteron ale jest ciężko dostępny, polecał też DHEA Eljot, kupowałam w necie na doz.pl

reklama
Czy któraś z Was brała lub bierze fragminę??
Bo na rozpisce z kliniki mam brać zastrzyki do odwołania, a wizytę mam dopiero za 12 dni i zastanawiam się czy to nie zaszkodzi jakoś kropkowi?

Bzibziok mi kiedys pwiedzial lekarz ze jak bedzie test ciazowy dodatni to mam brac wszystkie leki do czasu wizyty u lekarza.... :-) wiec na pewno nie zaszkodzisz kropkowi... ale jak masz watpliwosci to moze zadzwon do lekarza? :tak:

Dzwoniłam do kliniki, ale mi powiedzieli że nie łączą z lekarzem. Że jak potrzeba to mogą mnie wcześniej na wizytę umówić ale ja chyba doczekam do tego 11.03 i będę po prostu brać wszystko co do tej pory:) a trochę tego jest.

dorota , Kasik - Dzięki dziewczynki za informacje , też sobie kupię to DHEA Eljot

dorotav
- Byłam ostatnio w aptece i pytałam o DHEA i farmaceutka powiedziała że zostało wycofane ale zbytnio jej nie uwierzyłam bo jakaś zakręcona była ta dziewczyna szukała coś w komputerze i znaleźć nie mogła , bardzo młoda była i myślę że powiedziała co jej ślina na język przyniosła. Ale dla spokoju świętego podejdę do innej apteki przy okazji i dopytam przed zakupem.

kasik - ogromne kciukasy za Twoją III weryfikację :tak:

kiki - powodzenia na jutrzejszej wizycie. Koniecznie napisz co i jak :tak:

MARZEC:

1: kasik36 - III weryfikacja bety
1: kikifish87 - podglądanko przed crio

3: mmm… - udane crio
3: _Infinity_ - wysoka beta
4: Esiek - udany transfer
4: Uda sie - pierwsze podglądanko
5: Bziumelka - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią