Jogo
Fanka BB :)
Bzibziok ja brałam clexane 40 aż do momentu kiedy dostałam krwawienia i lekarz ustalił ze to krwiak. W tedy zdecydował mi sie odstawić ten lek ale powiedział ze jesli dziecko będzie złe przybierać na wadze to będę musiała do nich wrócić a ja tak nie chce bo cały brzuch miałam w siniakach
ale jak będzie kazał to będę. Nic nie zmieniaj z lekami na wizycie lekarz ci powie co i jak.
Solostar to mi wyglada na hiperke ale niech sie wypowiedzą dziewczyny które przez to przeszły . Ja nie miałam takich objawów , zero bólu i spuchnietego brzucha . Te dziewczyny które przez to przeszły to mówią ze trzeba duzo pic wody tak min 2l . A tak poza tym to ciaza napędza hiperke a hiperka ciąże. Gdybys poczuła sie gorzej , miałabyś problem z poruszaniem to niezwłocznie skonsultuj to lekarzem. Życzę ci szybkiego powrotu to zdrowia i wysokiej betki.
esiek &&& juz za transfer!!!
Solostar to mi wyglada na hiperke ale niech sie wypowiedzą dziewczyny które przez to przeszły . Ja nie miałam takich objawów , zero bólu i spuchnietego brzucha . Te dziewczyny które przez to przeszły to mówią ze trzeba duzo pic wody tak min 2l . A tak poza tym to ciaza napędza hiperke a hiperka ciąże. Gdybys poczuła sie gorzej , miałabyś problem z poruszaniem to niezwłocznie skonsultuj to lekarzem. Życzę ci szybkiego powrotu to zdrowia i wysokiej betki.
esiek &&& juz za transfer!!!

Po pobraniu krwi wzięłam jeszcze lutkę i estrofem dla zabicia wyrzutów sumienia ale popołudniowej dawki już nie będzie. Wyniki około 14-tej. Mam nadzieję, że będą na czas bo do 14-tej muszę wysłać sms'em do Invicty a wyniki robiłam tym razem w szpitalu i Pani powiedziała, że nie może mi obiecać konkretnej godziny bo nie wie co się będzie działo, ile będzie ludzi itp.