reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok ja brałam clexane 40 aż do momentu kiedy dostałam krwawienia i lekarz ustalił ze to krwiak. W tedy zdecydował mi sie odstawić ten lek ale powiedział ze jesli dziecko będzie złe przybierać na wadze to będę musiała do nich wrócić a ja tak nie chce bo cały brzuch miałam w siniakach :( ale jak będzie kazał to będę. Nic nie zmieniaj z lekami na wizycie lekarz ci powie co i jak.

Solostar to mi wyglada na hiperke ale niech sie wypowiedzą dziewczyny które przez to przeszły . Ja nie miałam takich objawów , zero bólu i spuchnietego brzucha . Te dziewczyny które przez to przeszły to mówią ze trzeba duzo pic wody tak min 2l . A tak poza tym to ciaza napędza hiperke a hiperka ciąże. Gdybys poczuła sie gorzej , miałabyś problem z poruszaniem to niezwłocznie skonsultuj to lekarzem. Życzę ci szybkiego powrotu to zdrowia i wysokiej betki.
esiek &&& juz za transfer!!!

reklama
Kasik, to kciuki za to żebyś się pozytywnie rozczarowała.

A ja od wczoraj mam jakieś schizy i żałuję, że nie zrobiłam wczoraj jeszcze bety. Bo przez ostatni tydzień codziennie miałam mdłości, które mnie jakoś uspakajały, że wszystko jest ok, a od wczoraj nic i piersi mnie przestały boleć, a za to zaczął brzuch. I mam złe przeczucia, pomimo tego, że na teście rano zobaczyłam dwie tłuściutkie kreseczki.

Pokaz te tłuste kreseczki ;-)

Dzięki dziewczyny za odpowiedz jeśli mi się pogorszy zgłosze sie do lekarza, narazie strasznego bólu niema tylko odczuwalne kucie jajników i pełny brzuch no i osłabienie. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za wysokie betki :-)

BZIBZIOK na pewno wszystko jest dobrze :-) gratuluję mamusiu ujrzenia II kresek :-)
Ja w następnym tygodniu jade do kliniki podpisać umowę na ivf i miedzy 15 a 20 dc mam się zgłosić do gin. więc jak wszytsko będzie ok to przed Wielkanocą podjadę do ivf

Lilia♥ wiesz co ja wlasnie wstalam i jem sniadanie... dalej mnie boli jak kaszle, mam chrype, odrywa mi sie kaszel, mam zmieniony glos..ale chyba dla swietego spokoju podjade do lekarza by mnie osluchal... :tak:

Bzibiozk na pewno wszystko jest dobrze... :tak:

Olusia, no to już kochana zbieraj swoje szanowne cztery litery ;-) i do lekarza marsz, zdrowiej szybciutko. :tak:

Za mnie kciuków trzymać nie musicie dziewczynki, same doskonale wiecie, że to tylko formalność, po co mydlić sobie niepotrzebnie oczy. 2 wina na wieczór już się chłodzą ;-) Powiedziałam M, że dzisiaj piję do upadłego :-D Po pobraniu krwi wzięłam jeszcze lutkę i estrofem dla zabicia wyrzutów sumienia ale popołudniowej dawki już nie będzie. Wyniki około 14-tej. Mam nadzieję, że będą na czas bo do 14-tej muszę wysłać sms'em do Invicty a wyniki robiłam tym razem w szpitalu i Pani powiedziała, że nie może mi obiecać konkretnej godziny bo nie wie co się będzie działo, ile będzie ludzi itp.

Bzibziok skoro są 2 tłuściutkie krechy tzn, że wszystko jest ok, spokój, spokój i jeszcze raz spokój jest teraz potrzebny maluszkowi :tak::-):tak:

Kasik36, zawsze nadzieja jakaś jest chociaż nikła, więc kciuki będziemy trzymać. Ale wiem o czym piszesz.

Dziewczyny prosze was o porade czy to normalne że po transferze brzuch mi strasznie spuchł i jest strasznie twardy jak bym była w 5 miesiącu czy to normalne? Miałam transfer w czwartek i od tego czasu mam brać clexone chodz cieszko mi te zastrzyki robic przy tym twardym brzuchu biore też dostinex acard luteine i duphasten. Dodam ze mam problem z wypróżnianiem. Dziewczyny czy mam się czegoś obawiac czy to normalne? Prosze pomóżcie :)

solostar29, to jest normalne, oczywiście nie zawsze u każdej jest tak samo, ja przy I i II IVF miałam hiperkę, przy pierwszym zwalczyłam ją pijąc ponad 2 litry wody, wiem że jest ciężko, ale to naprawdę pomaga, przy drugim podejściu dostałam diostinex, widzę że Ty go też masz, więc będzie dobrze. U mnie do tego wystąpiły jednodniowe duszności ale przeszło samo, lekarz powiedział że jeśli będą się utrzymywały więcej niż 1 dzień albo się pogłębią to mam jechać do szpitala. Do tego byłam strasznie ociężała, miałam nawet problem ze wstaniem z fotela ginka i musiał mi pomóc kiedy byłam u niego na kontroli w 4dt. Tak jak piszę pij te 2 litry wody, odpoczywaj, nie przemęczaj się i jeśli będzie źle to jedź do szpitala.

BZIBZIOK na pewno wszystko jest dobrze :-) gratuluję mamusiu ujrzenia II kresek :-)
Ja w następnym tygodniu jade do kliniki podpisać umowę na ivf i miedzy 15 a 20 dc mam się zgłosić do gin. więc jak wszytsko będzie ok to przed Wielkanocą podjadę do ivf

Asita, super wieści, powiedz co powiedział lekarz o wynikach różyczki

Bzibziok, testem to byś się pochwaliła, cioteczki forumowe na niego czekają. Na pewno jest dobrze.

Ostatnia edycja:
Formalności stało się za dość, tak jak przypuszczałam beta <0,1 :-( Plasterki z brzucha oficjalnie odklejone, lutka i estrofem schowane do apteczki a na ich miejsce wróciły suplementy diety. Mam dzisiaj trochę pracy bo mamy wesele w restauracji więc robota zajmie moje myśli a wieczorkiem wypiję zdrowie Państwa Młodych i Was dziewczynki. Dziękuję, że we mnie wierzyłyście do końca albo tylko chciałyście mnie pocieszyć ale to bardzo miłe :tak:

DSC_0115.jpg
No to pokazuję:)
Właśnie wróciłam z zakupów, chociaż na chwilę zajęłam głowę czymś innym i udało mi się nie kupić kolejnego testu, a korciło mnie!!

Kasik36 to w takim razie możesz wieczorem zaszaleć z tym winem, wierzę że następny raz będzie Twój!!

Załączniki

• DSC_0115.jpg
    DSC_0115.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 115
Kasik, na tym to forum polega, cieszymy się razem ale także niestety smucimy się i płaczemy, a najważniejsze że wspieramy wzajemnie. Dobrze, że masz się czym zająć, wypij zdrowie MP i swoje, za szczęście następnym razem. Trzymajcie się i walczcie dalej, zacznijcie planować, to pomaga.

reklama
Zobacz załącznik 613094
No to pokazuję:)
Właśnie wróciłam z zakupów, chociaż na chwilę zajęłam głowę czymś innym i udało mi się nie kupić kolejnego testu, a korciło mnie!!

Kasik36 to w takim razie możesz wieczorem zaszaleć z tym winem, wierzę że następny raz będzie Twój!!

Bzibziok, krecha tłusta i wyraźna jak pączek w czwartek :-), nie masz się czym stresować, w poniedziałek beta będzie piękna.

Hehehe, też byłam na zakupach, zaszalałam, 3 bluzki sobie zakupiłam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry