dziekuje bardzoPtencer -serdecznie gratuluje super wyniku. Przy okazji witam nowe forumowiczki i trzymam kciuki za transferujace i betujace.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekuje bardzoPtencer -serdecznie gratuluje super wyniku. Przy okazji witam nowe forumowiczki i trzymam kciuki za transferujace i betujace.
dziekuje bardzo
1981, a Ty?
*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.
ptencer to krótko ,nam ktoś wspominał o 3 m-cach,nie było kochana mrożoneczek ,ale za drugim razem się udało -ściskam cieplutko Was....nie mialam niesety mrozaczkow, to bylo moje durgie podejscie od nowa. Tym razem dlugi protokol, wczsniej mialam krotki. W sumie mielismy tylko 2 miesiace przerwy.
A jakie leki zarzywasz?*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.
*Meg* - ja mialam transwer 28 i tez nic nie odczuwam. Czuj sie zupelnie normalnie. Poprzednim razem ,mialam objawy jak na @ ,ale raczej blizej daty testowania. wtedy bylam pewna ,ze @ zaraz bedzie. Teraz nic- i oczywiscie sie matwie.