reklama

Kto po in vitro?

Esiek, Juhasek trzymam kciuki :tak:

Jo.M. cytomegalie miałam robioną, po tym co przeczytałam chciałabym zrobić na razie mycoplazma i ureoplazma. Na razie znalazłam takie ceny że szok i do 3 tygodni czekania na wynik :szok:

Dziewczyny - może wy wiecie gdzie w pomorskim można zrobić w miarę tanio i szybko mycoplazma i ureoplazma z wymazu?

reklama
Madzia - hej wręcz odwrotnie :) Pani z labo mówiła, że odmrożą zarodek o 08.00 i jeżeli cos pójdzie nie tak to będą dzwonić a jak nie mam być 10.30.

No i oficjalnie jestem po :) Wróciłam do domku i do piątku będę się lenić, potem wracam do pracy. Pokazali mi zarodek przed transferem - podobno b.ładny choć przyznam się, że ja tego uroku nie widziałam :) Potem prof zrobił tranfser i pokazał mi kropke na USG, poleżałam 30minut i do domu. Bhcg mam zrobić w klinice 18 marca także dłuugie 14 dni przede mną.

Esiek i ja się dołączam do gorona odpoczywających:-)i trzymam za Ciebie kciuki!
Ja miałam transfer zarodeczka przed 10.00 poleżałam 20minut. Pani z laboratorium b.miła, na karcie - grupa AA-tak widziałam, miło tak było popatrzeć na kropeczka:-) niech się teraz dzielnie trzyma.

Ostatnia edycja:
kiki-już po;-)
bzibziok-dbam dbam;-) aż mnie głowa rozbolała z tego wszystkiego.
ale wiecie co?? wkurzyłam się bo nie dostałam nawet wypisu z punkcji i z ransferu:confused: bezsens..a chciałam chociaż zdjęcie..:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry