reklama

Kto po in vitro?

MARZEC:

5: kikifish87 - wyczekiwany, udany criotransfer
7: Uda sie - II podglądanko
7: Mammoni - udany transfer
8: maaagdzik - wysoka beta
10: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
10: solostar29 - wysoka beta
11: Bzibziok - pierwsze spotkanie z dzidzią
11: lenkabar - drugie spotkanie z dzidzią
11: Uda sie - pierwsze podglądanko
11: Mammoni - punkcja
11: Bziumelka - wizyta kontrolna
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18: Esiek - wysoka beta
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna

reklama
Aga17070, u nas we wrześniu, wyniki nie pozwalały nawet na podejście do invitro bo nie było z czym (mój jest po chemioterapii, był wtedy dzieckiem, ale odbiło sie to bardzo na jakości). androlog zapisał mu fertil plus, to dość drogi suplement, ale jak sie okazało bardzo skuteczny. Wyniki sie diametralnie poprawiły, chłopaki sa juz zamrożone, w razie gdyby w miedzy czasie znów coś sie pogorszyło.

Wiesz, nam lekarz polecił Profertil. Mąż zażywa to dopiero 3 miesiące, więc narazie nie sprawdzaliśmy efektów. Ale jest chyba dobrej myśli skoro do IVF podchodzimy w kwietniu.

No niestety temat polepszania nasienia nie jest jeszcze dobrze rozwinięty, nam ciągle lekarz powtarzał, że nie ma potwierdzenia na to , że cokolwiek może pomóc. Bo ja go męczyłam co jakiś czas co powinnam podawać mężowi, to mi powiedział, że Wit. C. i ręce mi opadły.
Na szczęście przy IMSI wystarczy tylko kilka plemników, tak aby zapłodnić pobrane komórki, w naszym wypadku 6 komórek, bo jesteśmy w programie rządowym.

Mamonni - każdy ma kroplówke po punkcji kochana :) Nie martw się :) W kroplówce dają z reguły Ketonal.

Bzibziok
- jak myślę ze Duphaston zamiast Luteiny na pewno nie zaszkodzi :)

kiki
- jutro Twój dzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja się zdrzemnęłam dość porządnie, położyłam się po 16.00 i dopiero wstałam. Ciekawe co bede robic w nocy :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry