reklama

Kto po in vitro?

Hej hej, witam się z rana u mnie nadal słoneczko za oknem :-D

ANN bardzo mi przykro :-(
UDA SIĘ trzymam kciuki za udany transfer aby dzidzia została z Tobą na długie 9 miesięcy :tak::tak::tak::tak:

MARZEC:

13: Uda sie - udany transfer
17: Anulla28 - wizyta kontrolna
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa
17/18: kikifish87 - wysoka beta
18: Esiek - wysoka beta
18: Juhasek - wysoka beta
18: Dove28 - wysoka beta
18: Mammoni - wysoka beta
18: kasik36 - wizyty kontrolne
18: Madzia76 - kolejne spotkanie z maluszkiem
18:
lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią
19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią
19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio
19: Foote - pierwsze USG
20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa

Ostatnia edycja:
reklama
Ann kurczę co za pech! Musze ci powiedzieć ze mi by nawet nie przyszło do głowy żeby informować lekarza ze brałam taki lek. Nie obwiniaj sie większość z nas by nie wiedziała ze tego nie można przed punkcja( ja z pewnością)

uda da sie trzymam kciuki niech maluszek sie tam mocno przyklei i juz zostanie na 9 mc!

Ann, przykro mi bardzo, że nie da rady jednak zrobić punkcji, współczuję ogromnie, bo kwota, którą poświęciłaś na leki nie jest tak mała żeby ją sobie od tak przeboleć i poświecić. Współczuję ogromnie i dziękuję za ostrzeżenie. W sumie to o aspirynie wiedziałam, ale nie miałam pojęcia że acard ma też takie właściwości. Trzymam kciuki żeby następnym razem się udało;-)

Uda się - powodzenia dziś, niech kropek zostanie z Tobą już na zawsze:-)

Cześć dziewczyny

Kikifish - Trzymam kciuki za Ciebie cały czas , szkoda że bliżej nie mieszkasz to byśmy z dziewczynami na kawkę wpadły skoro się nudzisz;-). Jest ładna pogoda więc w południe wybierz się na jakiś spacerek . I Ty wytrzymasz do poniedziałku żeby tu nie zaglądać:baffled: , nie wieżę. Ja bym bete zrobiła w sobotę jeżeli będą wyniki w ten sam dzień.

Zula
- No to ewidentnie prowokacja była z tą kradzieżą. No masakra , nie dość że okradną to jeszcze człowiek ma kłopoty z powodu braku dokumentów. Ja też nie wyobrażam sobie życia bez auta także domyślam się , że się wściekłaś. Jeżeli chodzi o immunologa to powiem Ci że wyboru zbytnio nie ma. Mi nasz dr M powiedział że jest bardzo mało tych specjalistów i faktycznie jak szukałam immunologa to nie ma po prostu nic. Jedynie ten w Katowicach do którego chodzę , a potem jakaś Łódź albo Warszawa. Porażka po prostu.

lenkabar - Cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku i krwiak znika. Gratuluję serduszka.:-)

Juhasek - Gratuluję pozytywnej betki:-)

Ann - No to już się nazywa mega pech. Domyślam się jak bardzo jesteś zawiedziona.

Lilia - Jak tam "wczasy" w szpitalu ?

Martaczi - Długo się nie odzywasz , wszystko w porządku?

Ostatnia edycja:
Uda się trzymam kciuki od dziś będziesz chodziła z dzidziusiem pod sercem :)

Ann
wierzyć się nie chce w Twojego pecha! wszystkie doskonale potrafimy sobie wyobrazić co czujesz, to straszne. Wiesz co ja brałam Ascalcin na przeziębienie kilka razy dziennie, a to jest na bazie aspiryny, ale od dnia punkcji prawie do transferu.. tylko transfer jest już bezkrwawy kurcze :/

Ann - brak mi słów. Nie wiedziałabym czy płakać czy krzyczeć:( zastanowiło mnie jeszcze to co napisałaś i nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Czy przez to, że punkcja się nie odbyła to tracisz to jedno podejście z MZ? Bo tak to chyba nie powinno być skoro nie doszło do zabiegu...
Jo.M - wiem że ciężko jest z immunologami bo sama szukałam i wylądowałam w Łodzi a ostatnio w Warszawie.... Nie chce iść do kolejnego, który zleci tonę bezsensownych badań i rozłoży ręce a ja wydam kolejne tysiące. Dlatego jak już odzyskam moje dokumenty to pójdę może tam gdzie TY ale na NFZ a nie wiesz czy trzeba tam się udać ze skierowaniem żeby umówić termin czy można np teraz zadzwonić , umówić się i donieść na wizytę skierowanie?:) pewnie tak się nie da...
Co do tej kradzieży to tak szczerze to nie wkurzyłam się nawet. Byłam tak smutna z powodu tych wyników, że zrobiło mi się po prostu jeszcze bardziej smutno...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry