Cześć dziewczynki już jestem.:-):-):-)
Was tutaj nadrobić to masakra jakaś tyle produkujecie

. Dokłądnie Lenkabar byczyliśmy sie z mopim mkiem w spa ale beyło super. Postanowiliśmy odstresowac sie po tym wszystkim a już tak dawno nie byliśmy nigdzie sami, bardzo dobrze nam to zrobiło a do tego pogoda nad morzem wymarzona, ale o tym później.
Lenkabar widzę ze wstretny krwaiak sie whłania a z dzidziusiem wszytsko oki , nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę i widzę ze masz wizytę 18.03 a na która bo ja na 9.00. To teraz jeszcze troszke polez i poodpoczywaj i juz wszytsko bedzie dobrze.
Esiek to ze ta @ wstreciucha nie przyszła to chyba bardzo dobry znak, bo z tego co pamietam to ty mówiłaś ze u Ciebie nie ma znaczenia ze leki bierzesz jak ma przyjść to przyjdzie, wiec ja trzymam mocno kciuki oby nie przyszła.
Juhasek piękna beta jak na 8dpt super będzie z tego sliczny dzidzius.
majka a Twój kropuś to juz jest zacnych rozmaiarów 22 mm no to juz kawał byka super ze tak zdrowo sobie rośnie.
Jeju wiecie co dziewczyny ja już nie moge doczekać sie następnej wizyty, już ponad 2 tyg. nie wiem czy z moim kropkiem wszystko oki. Mam nadzieję ze tak bo raczej nic sie nie dzieje, ale w poniedziałek miałam taki lekko niepokojący sygnał. Miałam taki lekko brazowawy śled na wkładce (przepraszam ze tak dosadnie piszę) i na aplikatorze teżcoś w tym stylu przy aplikowaniu luteiny ale to utrzymało sie tylko tak jak by przy jednej tabletce luteiny potem było już czyściutko i tak jest do tej pory. Zadnego bólu brzucha czy jakichś niepokojacych skurcz. Nie wydzwaniałam do doktora bo stwierdziłam ze jeżeli to potrwa dłuzej to wtedy zadzwonie ale to minęło i jets juz ok, mam nadzieję ze nie mam sie czym martwić, ale z niecierpliwoscia czekam na wtorek i na wizyte.
Za wszystkie dziewczyny po punkcji , testujace i trasferowe trzymam mocno kciuki obyscie zobaczyły swoje wymarzone dwie kreseczki.
A któż to o mnie tu w toalecei myśli ? aaaa Zula ale dlaczego w toalecie hmmm