reklama

Kto po in vitro?

Aga, ja w 10 dniu miałam chyba 11. Ale może Twoje będą lepszej jakości. A no tak, skoro prywatnie, to zapłodnią pewnie wszystkie. Ale spokojnie, może też potrzebujesz więcej czasu na stymulację.

reklama
Hej

Dziewczyny nie martwcie się na zapas, tak jak pisano - liczy się jakość a nie ilośća jeżeli nie jesteś z rządówki to tymbardziej!

Ja zawijam się do poniedziałku tak jak Kiki, to nie na moje nerwy.... :)
Kiki jak jutro jednak skusisz się na bhcg napisz mi priv!!!!!!!

Trzymajcie się!!

Witajcie Kobietki :*
Przepraszam,że długo się nie odzywałam, ale miałam za dużo na głowie i brak czasu na co kolwiek :-( może mnie któreś z Was pamiętają - za co dziękuję:tak:
co u mnie ... Hmm... miałam drugie podejście, 10.03 podali mi mojego eskimoska :) dziś jest już czwarty dzień od transferu ... zero objawów, leki biorę, ale powiem Wam,że teraz nie mam już takiego podejścia że mam w sobie kropeczkę i musi się udać ... nie teraz wogóle nie przejmuje się tym, nie myślę tego typu kategoriami, wogóle zapomniałam,że jestem po transferze :-p oczywiście dbam o siebie i uważam, ale jeżeli ktoś się zapyta jak się czuje ... to Ooo ! lampka mi się zapala w głowie no tak ja mam już kropeczkę w sobie :-p może i to dobre podejście teraz bo na nic się nie nastawiam funkcjonuje normalnie ... jakby nic się nie stało ...
Pozdrawiam Was serdecznie :*
Ps.. co tam u Was, której się udało pod moją nieobecność proszę się pochwalić :tak: która miała kolejne podejście, stymulacje ... proszę o wielki skrót :D

Aga: no troche badanie w 10 dc jest bez sensu bo czesc z pecherzykow antralnych obumarlo. Najlepiej popatrzec zaraz przed miesiaczka lub 2-3 dniu miesiaczki. Twoje amh jest niskie i nie ma co sie cudow spodziewac ale pewnie bylo troche wiecej niz 6 (rozumiem ze to suma z obu jajnikow)?

Juhasek beta przyrosła książkowo, gratki :-)

Pyscek widzę, że po cichaczu tym razem i na luzie ;-) To dobrze, czasami takie podejście pomaga. Pewnie chodziło Ci o to co się dzieje z zarodkiem, nie z komórką?
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :

1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry