reklama

Kto po in vitro?

Esiek CUDNIE. Wiem, że to dopiero początek, ale bardzo dobry bo pozytywny. Tym razem wszystko będzie ok. Oszczędzaj się, uważaj na siebie i myśl pozytywnie - brak stresu jest naprawdę ważny. A ja trzymam kciuki i cichutko się modlę by Cię w tej ciąży ominęły wszystkie złe niespodzianki.

Ogromne gratulacje dla wszystkich zaciążonych dziewczyn i powodzenia tym które się starają :)

reklama
Esiek ależ się cieszę hihi;-) gratuluje pocichutku:-*
Coś jednak w tym Szczecinie jest:-)
Ja na wizytę umówie się dopiero w poniedziałek po becie ale wizyta tak za 2-3tygodnie.

mmm przy becie 168 wyszła mi ledwo widoczna pod słońce kreseczka.. sikacz naprawdę niczego na tak wczesnym mimo wszytsko etapie nie przesądza. Zrób betę

Foote ja też popełniałam ten błąd i biegałam na betę, nawet się nie przyznałam, że dzień przed USG zrobiłam betę 29083, 000 :-p ale wyszło że za wolno przyrasta i też miałam stresa. Zapytałam lekarza podczas USG i powiedział, że gdy już idzie w tysiące to nie ma reguły na przyrost, tylko USG się liczy, także nie gnęb się tym

mmm... dokladnie tak jak pisza dziewczyny sikacz w 9 dpt rzadko kiedy pokarze druga kreskę, juz predzej jakbys go robila w 14 dpt... Faktycznie ostatnio bardzo ładne bety na forum, chyba nadchodząca wiosna sprzyja kropkom :-D.
Ja dostalam wczoraj wieczorem miesiaczkę i cieszę sie że zostalo mi czekac jeszcze 2 cykle, jak bede w miare regularne to ok 15-20 maja znowu bede podchodzić <jupi>. A jak to jest z badaniami, jak myślicie bede musiala powtorzyc jakies badanka przed 2 podejsciem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry