• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kto po in vitro?

Esiek CUDNIE. Wiem, że to dopiero początek, ale bardzo dobry bo pozytywny. Tym razem wszystko będzie ok. Oszczędzaj się, uważaj na siebie i myśl pozytywnie - brak stresu jest naprawdę ważny. A ja trzymam kciuki i cichutko się modlę by Cię w tej ciąży ominęły wszystkie złe niespodzianki.

Ogromne gratulacje dla wszystkich zaciążonych dziewczyn i powodzenia tym które się starają :)

reklama
Esiek ależ się cieszę hihi;-) gratuluje pocichutku:-*
Coś jednak w tym Szczecinie jest:-)
Ja na wizytę umówie się dopiero w poniedziałek po becie ale wizyta tak za 2-3tygodnie.

mmm przy becie 168 wyszła mi ledwo widoczna pod słońce kreseczka.. sikacz naprawdę niczego na tak wczesnym mimo wszytsko etapie nie przesądza. Zrób betę

Foote ja też popełniałam ten błąd i biegałam na betę, nawet się nie przyznałam, że dzień przed USG zrobiłam betę 29083, 000 :-p ale wyszło że za wolno przyrasta i też miałam stresa. Zapytałam lekarza podczas USG i powiedział, że gdy już idzie w tysiące to nie ma reguły na przyrost, tylko USG się liczy, także nie gnęb się tym

mmm... dokladnie tak jak pisza dziewczyny sikacz w 9 dpt rzadko kiedy pokarze druga kreskę, juz predzej jakbys go robila w 14 dpt... Faktycznie ostatnio bardzo ładne bety na forum, chyba nadchodząca wiosna sprzyja kropkom :-D.
Ja dostalam wczoraj wieczorem miesiaczkę i cieszę sie że zostalo mi czekac jeszcze 2 cykle, jak bede w miare regularne to ok 15-20 maja znowu bede podchodzić <jupi>. A jak to jest z badaniami, jak myślicie bede musiala powtorzyc jakies badanka przed 2 podejsciem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry