chyba nie zawsze jest to plamienie
Też tak słyszałam, ale czy coś to oznacza? czy po prostu tak się zdaża?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba nie zawsze jest to plamienie
, i zeby ktos dal nam pewnosc ze zadziala...No to sama wiesz ,ze najlepsze ICSI. Szkoda tylko , ze zawsze wszystko tyle kosztuje, i zeby ktos dal nam pewnosc ze zadziala...
takie ceny!!! jakby to nie mogłobyć refundowane.*Meg* - ja za pierwszym razem nie mialam zadnego plamienia. mialam objawy typowe na @ i bylam pewna ze sie nie udalo. A jednak sie udalo ,ale niestety tylko na 7 tygodni :-( . Teraz prawie ,zednych objawow poza mini mini czasem " cos " w brzuchu. A to moze dokladnie oznaczac zblizajaca sie @ badz bobika .
Damy rade. Jeszcze kilka dni. Ja sie tak boje negatywnego wyniku ,ze w ogole nie spieszno mi do testowania.
Asiiek - mysle ,ze to lekaz powinien zdecydowac czy bedzie in vitro czy ICSI . to wszystko zalezy od jakosci spermy. Jeli jest ok to da rade samo IVF ,a jesli chlopaki sa slabsze to lepiej niech embriolog wybierze tego co najlepiej wyglada. U nas od razu byla diagnoza ICSI.
*Meg* - nikt nie wie. Poprostu poronilam. Lekarz powiedzial ,ze sie zdarza i to bardzo czesto. Powiedzial ,ze mam sie ciaszyc ,ze w ogole bylam w ciazy bo to znaczy ze bedzie nastepna. Nic na to nie mozna poradzic , i jest to strasznie smutne. Bylo to w Listopadzie :-(
No to sama wiesz ,ze najlepsze ICSI. Szkoda tylko , ze zawsze wszystko tyle kosztuje, i zeby ktos dal nam pewnosc ze zadziala...
no niestety musimy słono płacic za te nasze małe skarbki