reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok jakoś wczoraj nie doczytałam! Bardzo mocno gratuluję pierwszego spotkania z Maleństwem!!!! fajnie, że udało Ci się tak blisko domu znaleźć kogoś odpowiedniego, to wiele ułatwia :)

Dove nie chce gadać za dużo zawczasu, ale te żyły na piersiach u mnie były pierwszą oznaką CIĄŻY :tak: tak naprawdę to one mnie skłoniły do bety już 6dpt , także jestem o Ciebie spokojna, ale na razie tak po cichutku :)))))))))))))

Mammoni
trzymam kciuki za wysoką betę &&&&&

Kasik
za pomyślną wizytę, same dobre wieści &&&&&

Zula od dziś będziesz miała Maleństwo ze sobą i oby tak już na 9 miesięcy &&&&&&

Madzia76 czekamy na wieści, że Maluch cudnie rośnie:) tak Ci zazdroszczę, ze już zobaczysz dzieciątko o 9:00.

Ja nie mogę spać z nerwów, strachu, niedowierzania, że tym razem pierwszy dzień 9tc może być szczęśliwy

reklama
Cześć dziewczyny

Zula - Trzymam kciuki za transfer.

Kikifish - Kikunia bardzo mi przykro , że się nie udało. :-( Mam nadzieje że trzymasz się jakoś. Przesyłam Ci 1000 całusków na poprawę humoru chociaż troszkę.

Zula , Kiki , Olusia - Nie wiem jak to jest z tymi statystykami w Gyncentrum , myślę że tak jak i w każdej klinice. Zobaczcie ile tu już dziewczyn było z naszej kliniki 1 podejście i ciąża , to chyba my jakieś sieroty jesteśmy:baffled: albo mamy mega pecha.

Dorota - Wiedziałam , że będziecie mogli zaczynać bo w zasadzie wszystkie wyniki miałaś ok. A jak dowiesz się czegoś na temat viagry to napisz , bo w sumie ciekawa jestem o co chodzi.

Esiek - Tak jak pisałaś wymogi do OA są czasami przynajmniej durne ale nie zgodzę się z Tobą odnośnie wywiadu w śród sąsiadów i rodziny. Takich wywiadów się nie przeprowadza bo adopcja jest anonimowa. Byłam w zeszłym roku na 1 wizycie i właśnie tego się dowiedziałam , bo też myślałam że taki wywiad będą przeprowadzać. Ich wywiad polega w zasadzie na "przesłuchaniu" przyszłych rodziców.

Hej

Kciuki za wszystkie bety i wizyty dzisiejsze - czekamy na wieści!!!!!!!!!

Jo.M - mam nadzieję, że faktycznie jest tak jak piszesz, ja miałam takie informacje z różnych for które wtedy przeglądalam. Ale - świetnie jeżeli tam pisali bzdury!

Esiek - Powiem Ci że właśnie tego bałam się najbardziej , bo też słyszałam o takich wywiadach , no ale Panie z OA mnie uspokoiły. Może w innych ośrodkach jeszcze coś takiego funkcjonuje , nie wiem. W każdym razie jak by trzeba było to niech sobie robią te wywiady bo w zasadzie przed sąsiadem nie da się ukryć tego że nagle dziecko się pojawiło:baffled: .
No ale Ty nie masz co sobie tym głowy zaprzątać , masz ważniejsze sprawy na głowie. Powtarzasz jeszcze bete?

Planowałam powtórzyć w czwartek, ale sama nie wiem jaki ma to sens, zobacze czy będzie mi po drodze. Wizyte mam umowiona na 2 kwietnia i wedlug mnie bedzie to ostatni dizen 7tc. Ale troche nie wiem jak to liczyc wiec tak strzelam.
Co do OA - masz racje, pewnie co osrodek to inaczej, wiele a wlasciwie wszystko zalezy od ludzi.

Esiek licz od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.
Dziewczyny za wszystkie mocno trzymam kciuki.
Madzia76 czekam z niecierpliwością na dobre wiadomości ;)
Ja wizyte mam 31.03 i to bedzie już chyba usg genetyczne. Niech ten czas szybko leci!

Esiek - Ok rozumiem. Ja w sumie też nie wiem jak się liczy ciążę po in vitro , bo aż tak daleko jeszcze nie doszłam więc się nie zagłębiałam w ten temat;-).

reklama
Esiek tu masz fajny kalkulator ciąży: IVFConnections.com - IVF Due Date Calculator by Date of Transfer, Retrieval, Ovulation or Insemination

Dove28
kciukasy za wysoką betę :tak:
Mammoni kciukasy za wysoką betę:tak:
Madzia76 zazdroszczę spotkania z maluszkiem, koniecznie zdaj nam relację :-)
lenkabar Ty też dzisiaj spotkasz się ze swoim maluszkiem, też zadroszczę :-)
zula_5 kciukasy za transfer i oby dni do wysokiej bety minęły jak najszybciej :-):tak::-)

Ja zaraz wyjeżdżam do kliniki :-) Wizyty mam na 13-tą u swojego doktorka, o 15:30 i 19 u genetyka, mam nadzieję, że podczas wizyty o 15:30 załatwimy od razu kolejną i nie będziemy musieli czekać do 19-tej. Dobrze, że się umówiłam dzisiaj też do swojego doktorka bo od rana mam dziwnie jasno-brązowy śluz i nie wiem o co chodzi. To dopiero 14 dc więc na @ stanowczo za wcześnie a w mojej głowie już się piętrzą czarne myśli co tam mogło mi się porobić :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry