reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorotav-cieszę się, że jest dobry plan działania:-) niech @ przyłazi szybko i do dzieła, kciuki trzymam mocno!
Esiek-ja nie wytrzymałam i dziś zrobiłam betę ale jest ok więc i mi spokojniej jest:-) już więcej obiecałam sobie nie robić:-) Masz wizytę dwa dni przede mną-będę czekać na relację:-)
Lilia- tak to jest niestety z tymi szefowymi zero pojęcia o czym kolwiek ale radzić i wypowiadać się najlepiej potrafią:-)

DOROTAV super wieści :-) czyli do ivf podjedziesz szybciej niż ja :-) bo ja @ powinnam dostać koło 9 kwietnia :-)
ESIEK z dzidziolkiem na pewno wszytsko ok więc proszę się nie denerwować :-*

Asitka, jak wszystko dobrze pójdzie to 7/8/9 kwietnia będzie crio pingwinka :-). Miałaś robiony wymaz z kanału szyjki na bakterie ? dzisiaj mój ginek powiedział że zaczęli stosować nowy protokół z takim badaniem przed transferem.

Witajcie dziewczynki

Jako przypadek beznadziejny pod względem medycznym, chciałam przedstawić mój cud. W skrócie - brak odpowiedzi na stymulację, pobranie niedojrzałych komórek jajowych, 3 nieudane transfery (w tym jedno poronienie), brak reakcji na leki, endometrium 6 mm w najgrubszym miejscu, cykle bezowulacyjne. I podczas ostatniego transferu cud - ostatni zarodek pozostał ze mną i od 10 dni mogę go tulić w ramionach. Walczcie dziewczyny, warto! Nie poddawajcie się, bo nawet takie beznadziejne przypadki mają szczęśliwe zakończenie.

Przedstawiam mojego synusia :-) (niech różowy kolor nikogo nie zwiedzie ;-))

Zobacz załącznik 616172

reklama
Sylwia fajnie, że się u nas pojawiłaś i przedstawiłaś nam Wiktorka :-) Czytałam na ciężarówkach o Twoich przebojach z porodem, ważne, że wszystko dobrze się skończyło. Kolor różowy rzeczywiście mylący. Czyżby mama była przygotowana na dziewczynkę? ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry