reklama

Kto po in vitro?

kasik36 - mimo że na samym początku ciąży miałam przeczucie, że będzie dziewczynka, to od 13 tc wiem że to synuś. A wózek wpadł mi w oko w tym kolorze, nawet na ciężarówkach robiłam sondę czy wypada chłopcu kupić wózek w tym kolorze. Decyzja zapadła i wybrałam co mi się podobało, a nie co wypadało :tak:. A kocyk to prezent i idealnie pasuje do małego, jest w pingwinki, a przecież mój synuś też był pingwinkiem zanim włożyli go do mamusinego brzuszka :-). A kto wie, może następnym razem może będzie dziewczynka :-) (mąż mi już obiecał żeńskie plemniczki przy kolejnej procedurze :-D), Zobaczymy ile warte słowo mojego męża :-D

reklama
DOROTAV wymaz z szyjki na bakterie miałam robiony pod koniec lipca 2013 przed IUI, zobaczymy co powie dr w poniedziałek :-)
SYLWIA gratuluję synusia, dajesz nam wiare że niemożliwe staje się możliwe :-)

MARZEC
24: Uda się - wysoka beta
24: Pyscek - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją
24: Bzibziok - kolejne spotkanie z dzidzią
25: _Infinity_ - udany transfer
25: Dove28 - druga weryfikacja bety
26: Anulla28 - wizyta
27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
28: Quinnie - wizyta dot. adpocji komórek
31: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
1: Lilia - wizyta dot. ustalenia dalszego planu działania
2: Esiek - pierwsze spotkanie z dzidzią
2: Madzia76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
4: Juhasek87 - pierwsze spotkanie z dzidzią
9: yplocka1 - histeroskopia

Hej, dziewczyny wpadlam spytac czy wiedzialyscie ze hibiskus ma wlasciwosci wczesnoporonne?o Ja ty nakupilam zdrowych herbatek ale na szczescie szukalam w necie jak to jest z jedzeniem curry w ciazy i natknelam sie ze hibiskusa w ciazy nie wolno.... strach
sie bac :) ja od wczoraj zasypiam non stop, mam wolny weekend mialam porobi tyle rzeczy a ciagle spie ...

Esiek dzięki za info. A co z tym curry bo ja bardzo lubię, mimo, ze w testach uczuleniowych wyszło mi, że mam na nie uczulenie ale chyba musiałabym zjeść tonę ;-):-D

O rany Esiek! a ja piję herbatkę żurawinową z hibiskusem na problemy z pęcherzem, całe szczęście, że napisałaś...
A ja zaczynam "czuć", że jestem w ciąży... i zaczynam rozumieć o czym mówią kobiety w I trymestrze.. wszystko jest nie tak. Nic mi nie smakuje, cały czas jestem głodna, a jak jem to męczą mnie mdłości. Czuję się przeokropnie, sama nie potrafię powiedzieć co mi jest- właściwie WSZYSTKO. Bolą i ciągną pachwiny, więzadła macicy no i to co Ty Esiek spaaaaaać. Calusieńki dzień. Nie narzekam broń Boże, czekałam na to, ale dzidzia daje w kość :tak:

reklama
Cześć dziewczyny , ale spokój tutaj dzisiaj ? To chyba zrozumiałe przy tak pięknej pogodzie.

Sylwia - Gratuluję synusia , taki słodziaszek nic tylko całować:-). A kocyk super trafiony faktycznie.

Zula - Ja np we wtorek mogłabym przyjechać tylko w zależności gdzie mieszkasz , bo wiesz jaka ze mnie ciemna masa jeżeli chodzi podróże w nieznane :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry