Esiek niekoniecznie. Ja też dostałam tego plamienia brazowego po przytulanku lekkim bo lekkim ale wiesz macica wtedy sie kurczy i moze to spowodowało ze wylatuja z nas te resztki brudu (przepraszam ze tak to opisuje) ale dokłądnie to tak wyglada. U mnie tez nie było to podraznienie aplikatoret tylko taki własnie brazoway śluz i przeszło, leż kochana na razie jak prof. kazał i spróbuj przynajmniej sie nie martwić, wiem ze to nie łatwe, 20dtp to za wcześnie na serduszkoja też miałam najpirw pęcherzyk, potem pecherzyk z ciałkiem żółtym, potem serduszko bez tetna i dopiero tetno więc oby do piątku.
majka ale my idziemy łeb w łeb i prenatalne i wizyta blisko siebie i dzidzie w tym samym wieku hahaha.
Uda sie bardzo mi przykro ze tym razem sie nie udało, ale dobrze ze masz plan i masz po kogo wracać bedziemy tu wszystkie trzymać kciuki.
dzidzius poczytałam ze ty jesteś w 23 tc. ??? czy dobrze przeczytałam? To czemu ty jeszcze bierzesz lutkę, ja jestem w 10tc i własnie dzisiaj wziełam ostatnia tabletkę lutki, a do 12 tc. mam odejsć również od duphastonu, aż sie boje juz tak sie do tych leków przyzwyczaiłam.