Jo.M., hasimota się nie leczy, najważniejszy jest poziom tsh ft3, ft4, ja też mam wynik powyżej do tego całego burdelu na kółkach mam graves-basedowa, więc niezły pasztet.
Asitka, kochana chyba Ci się pomyliło z Jo.M. ona pisała o swoich wynikach, :-)
montana8, ja robiłam NK z panelem subpopulacji limfocytów za 100zł (+8zł za morfologie) w WCO Poznań, Kasik pisała że swoje robiła w Invikcie i płaciła 200 co do testu CBA ja nie robiłam ale znalazłam w necie i kosztuje 520zł
http://larmed.com.pl/wp-content/uploads/2010/09/cennik_badan_specjalistycznych.pdf
lenkabar, kobieto leż plackiem jak doktor zalecił, a nie szalej po domu :-) a teraz tak poważnie, oszczędzaj się, odpoczywaj a ja trzymam kciuki by wszystko było dobrze, a będzie !!
Pyscek, ja już Tobie to pisałam wczoraj, dziewczyny zresztą również, testy nie zawsze wychodzą, więc może skądś kaskę wynajdziesz, albo za parę dni zrób znowu test, tylko nie odstawiaj leków. Jakaś szansa jest.
Anulla, ja miałam zlecone badanie NK po 3 procedurach ( 2IVF+1CRIO) przez immunologa
Kasik36, ten lek ma obniżyć NK ? kiedy ja robiłam to badanie, któraś z dziewczyn, tylko nie pamiętam która, pisała o Colostrum, ten lek też mi polecały panie z Pracowni Cytometrii gdzie robiłam to badanie. Ja mam odwrotną sytuację, mam je poniżej normy tylko 4%. A ja życzę Tobie by lek zadziałał i żeby to było powodem nieudanego ivf, trzymam kciuki by w genetyce było wszystko oki