reklama

Kto po in vitro?

Lila - pewnie, że idź. Słuchaj to badanie podczas @ to chyba nic w porównaniu z tym wszystkim co przechodzimy. A zawsze zadasz pytania które cię męcza itd.

zula - oj pamiętam też jak sie dowiedzialam o tej pierwszej ciąży to nie spałam w nocy, a wstawaalm już o 06.00 i tak chyba z 5 dni :)

lenkabar - czekamy !!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny oglądam te durne rozmowy w toku i jets odcinek, czy po 30stce trudniej o dziecko i jeden "frajer" właśnie mówi że "nie chciałby powiedzieć kiedyś swojemu dziecku, że jest z próbówki..." Ale szlag mnie trafia jak słucham takich półmózgów.

Ostatnia edycja:
reklama
Esiek ty mi sie przestań tu irytować i przełącz kanał na cos bardziej mądregi i debila nie słuchaj, pamietaj ze Ty w ciaży jesteś. A ja tam kiedyś zamierzam powiedzieć mojemu dziecku w jaki sposób powstał /ła oczywiście nie tymi słowami uzyje bardziej madrych i zrozumiałaych i nadal powatrzam ze dumna jestem z tego że wogólę mogłam w ciażę zajść :-)

zula ja po becie tez miałam tak jak esiek 6 rano oczy jak pieć złotych, adrenalina niesamowita.

Lenka czekamy na informacyję od Ciebie :-)

Lilia nie obawiaj się visanne,ja już biorę trzecie opakowanie,po dwóch byłam na wizycie kontrolnej po laparoskopi i też mam endometrioze,na usg wszystko ok,dostalam jeszcze 2 opakowania. Kolejna wizyta 5 maja jak będzie wszystko ok zaczynam trzecią stymulacje:-) ja skutków ubocznych nie mam,wręcz przeciwnie czuje się super,zero bóli,uderzeń gorąca,naprawdę super:-) powodzenia i trzymam kciuki za ciebie :-)

Jo.M - wiesz co umówiłam się na czwartek w przyszłym tygodniu. To będzie 22dpt. Doktorek nic mi nie powiedział oczywiście kiedy mam przyjść tylko, że chce wynik bety z 14 dpt i uciekł:)
Esiek, Magda - mnie ciąży moja wiedza immunologiczna i świadomość jak wielke jest niebezpieczeństwo, że stracę moją kruszynę...

Już już wszystko powiadam :))))) siedzieliśmy godzinę w poczekalni :/

Moje dziecko jest już prawdziwym dzidziusiem z machającymi rączkami i nóżkami!!!! Ma 3 cm i tyle się rusza, skacze i bryka, ze doktor musiał zrezygnować z dopochwowego USG i robił już przez brzuszek. Wszystko jest w jak najlepszym porządku, rozwija się książkowo- to jest dla mnie najważniejsze, jestem meeeeeega szczęśliwa. I w ogóle powiedział, że teraz już każdy tydzień jest o wiele bezpieczniejszy.

16.04 mamy USG prenatalne, a wizyta u mojego doktora 22.04 czyli za 3 tygodnie. A i z krwiakiem jest duża poprawa. Ewakuuje się już do wyjścia, doktor powiedział, że jest już w takim miejscu, że nie ma znaczenia dla ciąży i nawet nie będzie go mierzył :) w związku z tym nie muszę już cały czas leżeć, mogę zrobić mały spacerek, trochę posiedzieć tylko wciąż dużo odpoczywać i uważać na siebie.

Dziękuję bardzo za kciuki!

LENKABAR super wieści :-) gratuluję mamusiu :-*

KWIECIEŃ
1: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
2: Esiek - drugie spotkanie z dzidzią
2: Madzia 76 - badanie prenatalne
2: mmm... - wizyta przed crio
2: agulla 84 - podglądanko
2: Bziumelka - podglądanko
2: enni - wysoka beta
3: Jo.M - wizyta u immunologa
3: Anulla28 - udany transfer