Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak to racja...bidulko jakos bedziesz musiala wytrzymac....matko to jak czekanie na wyrok

Mam nadzieje,ze dzis w koncu uslysze dokladny termin mojej punkcji.Nie polecil mi zadnego lekarza, ani on w Macierzynstwie ani ginka w Angelusie, ale dostalam od mojej ginki w irlandii nr tel do jekiegos lekarza w krakowie ale nie mam tej kartki tutaj to nie sprawdze i nie wiem z jakiej kliniki on jest, w krakowie jest duzo klinik.
A dziewczyny jak mog zapytac jeszcze o metode zaplodnienia, bo weszlam na strone tego angeliusa i tam sa dwie podane jedna nowsza i drozsza ale skuteczniejsza IMSI, wiecie cos na ten temat????
Jeszcze jedno tam ktoras pisala o stymulacji, ze slabo czy cos takiego, chodzi mi o to jakie te pecherzyki maja byc zeby byly zadowalajace??? Do in vitro??
na innym forum mam kolezanke której mąz tez miał nieciekawe parametry i brał witaminy orthomol fertil plus jakos tak i po nim sie bardzo poprawiły i to w miesiac wiec moze spróbujciemeg a dobrzy sa???? To daj mi ich numery jak mozesz na priv bo bedzie mi to potrzebne, musze sie wreszcie zdecydowac na cos i isc naprzod, tylko moj musi zrobic jeszcze raz badanie tego cholernego nasienia i zobaczymy czy cos lepiej. A powiedzcie mi jeszcze czy da sie poprawic chociaz minimalnie parametry nasienia czy daja cos facetom jakies hormony, bo witaminy mu raczej nie pomoga juz