reklama

Kto po in vitro?

reklama
kiki – myślę sobie, że jak pojawiła się pierwsza taka propozycja pracy to następna będzie już lepsza i trzymam za to kciuki.
Powiem szczerze, że myślałam, że po laparo moje bóle miesiączkowe będą mniejsze, ale niestety nie. Pierwsze 2 dni masakra, gdyby nie tabletki, które mi przepisał dr to bym nie funkcjonowała :-(

yplocka1 - &&&&&& za bezbolesną histeroskopie.
Madzia – trzymam kciuki, żeby paluszek w końcu dał się zbadać. A koleżance pogratuluj naturalsika :-)

Bziumelka - &&&&&&& za transfer, powodzenia.
dorotav – &&&&&&&&& żeby Twój kropek pięknie się rozmroził :tak:

balbisia – ja też marzę o ogromnym brzuszku ciążowym :-)

Tak na marginesie powiem, że zaczyna mnie wkurzać zwiększająca się ilość reklam na forum :wściekła/y:

Hejcia laseczki.... ;-)

Majka gratuluje rozpoczęcia II trymestru
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Jo.M. znajac moje szczscie to tez posiedze sobie dluzej w poczekalni.. ja mam w srode.. myslalam o piatku ale mam dyzur wiec nie bardzo moge...:-)

kikifish87 no w koncu sie odezwalas.... co porabiasz? no ale 600 zl i koszt dojazdu... to jest etat? w szpitalu czy jak?:tak: aaa no tak jak udarowy to w szpitalu..

Lilia a co u ciebie? :tak:

Lilia - ja tez mialam tak bolesne miesiączki, że w pierwszy dzień nie wstawałam z łóżka. Pomagał mi czopek Diclofenac ale wiadomo czopek mało przyjemna sprawa, potem odkrylam taki lek rozpuszczalny Solpadeine (chyba tak sie pisze) i jak wzielam rozpuscilam dwie tabletki to takze pomagalo.

Dla zapominalskich od dzisiaj w każdą środę na kanale TLC o godz 20:30 będą powtórki programu "In vitro - czekając na dziecko" a o 21:30 dalsze losy bohaterów, czyli "In vitro - 9 miesięcy później". Niestety nigdzie w necie nie można tego oglądać. Na platfomach cyfrowych jest ten kanał, na cyfrowym polsacie na kanale nr 100, a na nc+ 135.

Olusia - u mnie nie ciekawie, przede mną ciężkie min. 5 tygodni, ale nie chcę już marudzić. Na święta jeszcze nic nie zrobiłam i już chyba nie zrobię, nie mam ochoty na nic.

Ostatnia edycja:
Olusia - nie chcę marudzić, że znowu mi źle, bo jeszcze ogłoszą mnie pierwszą marudą forum "Kto po in vitro" ;-) Muszę czymś głowę zająć, najlepiej jakby się już na maxa ciepło zrobiło to na rowerku bym pojeździła i na pilates bym się zapisała. Wiem, że do świąt jeszcze trochę czasu, ale ja nie mam weny nic robić i chyba nic nie zrobię, no dobra może trochę posprzątam.

KASIK dziękuje za przypomnienie :-)
LILIA nie smutaj sie :-*

KWIECIEŃ
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Bziumelka - udany transfer

10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
10: balbisia - podglądanko
10: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią