Nie było mnie trzy dni i ciężko nadrobić
Esiek - nie martw się, musi być dobrze.Plamienia często się na początku zdarzają Oszczędzaj się, odpoczywaj ile się da
Tola32- brawo!!! Trzymam kciuki za transfer, żeby kropeczki pięknie się dzieliły i hop do brzuszka
majka201- dobrze, że krwiaka już nie ma. A z Twojego maleństwa niezły pływak się zapowiada, po mamusi :-)
Bziumelka - wcześniej, gdzieś na forum wyczytałam, że takie uczucie ciągnięcia w pachwinach może być objawem rozciągania macicy, więc to chyba dobry znak:-)
U mnie trochę się pokiełbasiło, bo znowu zafundowałam sobie torbiel na jajniku i w tym cyklu z crio nici:-(. Mam brać przez 10 dni primolut - nor razem z estrofemem 1mg, a potem od 1dc 3 razy dziennie estrofem 2mg. Wizyta 7-8 dzień cyklu, według moich obliczeń wypadnie w okolicach majówki, a wtedy wiadomo, problemy z dostaniem się do lekarza, szczególnie jak się chce do jakiegoś konkretnego.
My to się ciągle na coś naczekamy, na stresujemy, namartwimy, ale czego się nie robi dla upragnionego bobo:-)
Pozdrawiam Wszystkie, trzymam kciuki za punkcje, transferki, wysokie betki i kropeczki u mamuś!