witajcie po świętach. Lenkabar, Esiek - udanych wizyt z waszymi maluszkami

Asita, uda się - udanej wizyty

)
agulla - &&& za betę.
Ja byłam w sobotę w klinice i trochę się dowiedziałam. To, że beta nie spada do 0, to oznaka tego, że był zarodek i zaczął produkować hormon HCG, ale nie zagnieździł się i betę zrobiłam w czasie gdy jeszcze ten poziom mógł być, a później na pewno spadł do 0. Poza tym, czekamy 2 miesiące i pierwszy raz lekarka zapytała o moje zdrowie psychiczne - jak się czuję itd, żeby się nie załamywać. Po kolejnym transferze w czerwcu dostanę zastrzyki z heparyny - co rzekomo pomaga. Z tego co kojarzę, to chyba któraś z Was to miała?? Czy wiecie może żeby którejś to pomogło? I podobno zostają siniaki po zastrzykach:-(
Nie wiem czy pamiętacie, jak mi po punkcji doktorka proponowała ICSI, które powiedziała że będzie kosztowało ok 2tys, a mówiłyście, że to jest duuużo większy koszt - teraz się dowiedziałam, że ta metoda będzie zastosowana przy kolejnej mojej stymulacji jakby się nie udało crio. I mówiła, żeby tego nie wykupować, bo to bez sensu wydawać pieniądze na to. A to jest metoda stosowana w rządowym programie