reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej hej :-) ja dzisiaj niestety już w pracy buuuu :-( ale jeszcze tylko jutro i znowu urlop :-)

SOLOSTAR kciuki za udany criotransfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech dzidzia wgryza się ładnie w mamusie i zostanie z nią na 9 miesięcy :-)

MUNDEK kciuki za wysoką bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

AGULLA kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech zdarzy się cud :-*

KWIECIEŃ
23: solostar29 - udany crio transfer
23: Mundek - wysoka beta
23: agulla84 - wizyta

24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
24: ona232 - pierwsze spotkanie z dzidzią
24: _Infinity_ - drugie spotkanie z dzidzią
25: sonia@soku - wizyta
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem
25: genna - wizyta kontrolna
25: Asita - podglądanko
28: Bzibziok - badanie prenatalne

MAJ
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Ostatnia edycja:
Anulla28 bylas ba becie?:tak: bo juz nie pamietam

Olusia, jeśli mnie pytasz, to byłam już dawno - prawie 2 tyg temu. Niestety się nie udało

powiedzcie kiedy będę mogła znowu zacząć wszystko od nowa?
Agulla, przykro mi, że się nie udało. Ja do crio musiałam czekać 1 cykl. Do kolejnej stymulacji pewnie też tyle się czeka. Chybaże to zależy od kliniki.

Dziewczyny cieszę się, że wasze spotkania z maleństwami się udały.
solostra - &&&&& za transfer - niech kropek z Tobą zostanie.
mundek - &&&&& za betę:)

Mundek, Solostar Trzymam kciuki &&&&&&&

Madzia coś mnie niepokoi, może Ty rozwiejesz moje wątpliwości.. powiedz mi czy Duphaston odstawiałaś jakoś stopniowo, zmniejszałaś dawkę czy z 3xdziennie od razu zeszłaś na 0? Bo mnie wczoraj doktor zapytał czy ja jeszcze coś biorę, powiedziałam, że został mi 1 Duphaston na wieczór i już nie mam no i niby to bardzo dobrze, mam już nie brać. Ale mnie to teraz trochę martwi... jeszcze wczoraj 3 na dobę, a od dziś nić? Też tak Ci kazał?

Hej dziewczynki. Jak tam po Świętach ? bo ja muszę przyznać że obżerałam się jak wariatka:szok:. No ale od wczoraj wprowadziłam tzw MŻ :-D.

Agulla , Bziumelka , mmm
- Dziewczyny bardzo mi przykro , że się nie udało. Trzymajcie się

Esiek - Ładny suwaczek :tak:. Cieszę się , że wszystko w porządku.

Asita - U Ciebie też widzę , że wszystko idzie w dobrym kierunku. Trzymam kciuki

Ja byłam ostatnio na tej wizycie w G.C. i tak. Najbliższy termin stymulacji to okolice lipca z rządówki. Dr chciał mi dać anty ale się nie zgodziłam , bo mam nadzieję , że może jakimś cudem by naturalis wypalił chociaż wiem że zbytnio nie ma co się łudzić. Robię to tylko dlatego że takiego zdania jest mój immunolog więc spróbuję. Teraz od 16-25 dc mam brać douphaston i mam 5 maja wizytę żeby zobaczyć jak jajniki pracują. I potem zobaczymy czy będę musiała jednak te anty brać czy nie? A tak poza tym to jakoś leci. W czwartek mam jeszcze wizytę u immunologa , chyba już ostatnią no i czekam na stymulację , którą chyba zacznę w sierpniu ze względu na urlop i wakacje.

Zula - Co tam u Ciebie ?

Witam dziewczyny :happy2:
25-go mam wizytę na beta hcg i mam bardzo duże wątpliwości ,że jest wszystko ok .
Pobolewa mnie brzuch jak na okres a najlepsze jest to ,że tylko rano przed tabletką później brzuch mnie nie boli. Więcej objawów brak takich jak np. częsta wizyta w wc itp. :zawstydzona/y:

całuski

Agullla, mmm bardzo mi przykro że się nie udało...
Mundek ale zrobiłaś niespodziankę, super teraz niech beta potwierdzi ciąże...

To z naszej czwórki ja, agulla,mmm i mundek tylko jedej w tym czasie się udało więc jest to 25%, oby zawsze było te 25 - 30 % to każda z nas się doczeka :)

mmm pytałaś o stymulację do następnego IVF. Jeśli pierwsza stymulacja była ok to pewnie lekarz jej nie zmieni ale jeśli były jakieś problemy i rezultat słaby to zmieni rodzaj protokołu lub leków albo dawek...

Madzia, Esiek, Lenka proszę nie obraźcie się o to co napiszę ale moim zdaniem powinnyście przenieść się już na ciężarówki z takimi tematami. Ja się oczywiście cieszę że maluszki rosną jak na drożdżach ale dla nas, cały czas staraczek, takie tematy są troszkę bolesne ( mówię oczywiście o sobie bo nie znam opini innych ). Zaglądajcie do nas, chwalcie się dzieciaczkami, kibicujcie ale sprawy typowo techniczne przenieście na inne forum.. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam, to nie jest moją intencją.

U mnie dziś 4dc a w poniedziałek 28.04 mam pierwsze podglądanie endometrium przed crio... Więc Asita proszę o dodanie na listę :-)

reklama
Madzia kurcze no właśnie tego się obawiam, tak samo jak Ty miałam z luteiną. Stopniowo. Ale na wczorajszej wizycie miałam tyle wrażeń, że nie pomyślałam. Natomiast chyba zaufam doktorowi, myślę, że wie co robi. U mnie już 14 tc, więc może nie ma potrzeby stopniowego odstawiania. Pewnie, gdyby to miało wielkie znaczenie to coś by powiedział

Jeśli chodzi o nasze przenosiny na ciężarówki, to ja wcale nie czuję się urażona. Czasem się właśnie obawiam czy komuś się przeze mnie smutno nie robi... Ale dziewczyny to nie po to tu piszemy, żeby komuś sprawiać przykrość tylko jeszcze ciągle tutaj czujemy się bardziej "swojo". To swoją drogą takie dziwne, że każda marzy, żeby dołączyć do Ciężarówek, a potem rozstać się trudno. No i jest ten odruch, żeby najpierw tu zajrzeć, bo przecież cały czas mocno Wam kibicujemy! Ale jeśli sprawiamy tym czasem ból to ja nie mam nic przeciwko, żebyśmy starały się już raczej ze sobą w sprawach ciążowych kontaktowały na ciężarówkach. Jeśli Madzia i Esiek nie mają nic przeciwko? No i oczekuję, że Wy wszystkie stąd będziecie szybciutko do nas dołączały :)))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry