Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hellooołłłł dziewczyny
dzięki za Wasze kciukasy - opłaciło się!!!!!
Moja betka 38 i oby do piątku. Mam wizytkę i znowu betka do powtórzenia i progesteron. Az mi się do teraz kolana trzęsą. Ale stres![]()
Dziewczyny dzien dobry!! a opowiedzcie jeszcze jak dlugo trwa taki transfer i czy boli??? To samo pytanie o punkcje?????
Rokicki do dzisiaj na urlopie, na ten tydzień napewno nie masz szans ale tak jak już normalnie pracuje to nie czekasz więcej niż tydzień, on praktycznie codziennie pracuje więc nie są to odległe terminy. a co wybierasz się do niego?? a teraz u kogo jesteś i dlaczego chcesz zmienić?Meg, bzzz - GRATULACJE:-):-):-):-):-):-)
ptencer - cudne są te Twoje kropeczki, zazdrościmy, zazdrościmy, ale dzięki waszym powodzeniom, napawa mnie optymizmem, że trzeba próbować dalej i napewno się uda, patrząc statystycznie na posty to chyba udaje się najczęściej za drugim trzecim razem, tylko te cholerne pieniądze trochę przeszkadzają w tych próbach
maćku - a co do strzykawek jak kupowałam gonal f wszystko było w komplecie, a jak menopur musiałam dokupić, kupując lek najlepiej od razu się spytaj czy jest ze strzykawką bo chcąc zrobić zastrzyk może być małe rozczarowanie
Dorocica jak możesz napisz mi ile się czeka na wizytę do Rokickiego
Dziewczyny dzien dobry!! a opowiedzcie jeszcze jak dlugo trwa taki transfer i czy boli??? To samo pytanie o punkcje?????
Dziewczyny a miałyscie zwolnienie po transferze?
Dziewczyny a miałyscie zwolnienie po transferze?