reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ja już po wizycie, jak to u mnie różowo być nie może i muszę mieć się czym martwić :baffled: Dzidziuś jest, ma ponad 5mm i bije serduszko :biggrin2: - oczywiście na jego widok i dzwięk się poryczałam :happy2: Niestety nie wiadomo dlaczego pęcherzyk ciążowy rośnie zbyt wolno - powinien ok. 1mm dziennie a u mnie jest ledwo 0,5mm dziennie :dry: Lekarz powiedział że oczywiście może to oznaczać jakąś nieprawidłowość ale równie dobrze może nadgonić i będzie wszytko ok. Tak więc nie mam spokoju i chyba nigdy nie przestanę się martwić :-(- pozostaje czekać ... Oczywiście do wizyty za 4 tygodnie nie wytrzymam i pewnie za 1-2 pójdę do mojej wcześniejszej ginekolog żeby sprawdzić czy wszytko ok.

reklama
Hope,ona,mundek, gratuluje dzisiejszych wspaniałych wiadomosci.

Infinity trzymam kciuki żeby wzystko było dobrze i żeby dzidzia szybciutko nadrobiła . Nie dziwie sie ze nie będziesz mogła wytrzymać ja tez bym pobiegła na kolejne usg za tydz lub 10 dni . &&&& i masę pozytywnych fluidkow dla ciebie.

Jogo właśnie się umówiłam na 5 maja - niestety przez długi weekend majowy nie da rady wcześniej a za 2-3 dni też nie ma sensu iść ... To będzie najdłuższe 11 dni - zawsze człowiek na coś musi czekać ...

No to nie zdążyłam spotkać sie z lawendowym snem przed porodem :)witamy Zosie na świecie i gratulacje dla świeżo upieczonej mamy :)
Dziękuje Hope za odpowiedz :)
Hope mój stacjonarny Gin chce mi zrobic władców scratchind w cyklu z transferem:) wiec lolitka nie tylko w cyklu poprzedzającym :) ja poprzedniego scratchingu w ogóle nie czułam :)

Genna ja miałam tez scratching w tym samym cyklu co transfer,taki drugi pomysl prof ale tak naprawdę czy to pomaga to nie wiem...

Co w moim przypadku pomoglo hmmm??? Bog tylko to wie i dziękuję mu za to ;-)

reklama
Oktavi - jesteś :-) Od kilku dni bardzo intensywnie o Tobie myślę i w końcu się odezwałaś, co u Ciebie??

Infinity - zaciskam kciuki za Twojego maluszka.

kasik - ja tam lubię Twoje przypominajki, przynajmniej nie zapominam o obejrzeniu kolejnego odcinka :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry