reklama

Kto po in vitro?

hej dziewczyny mma pytanie do was powieedzcie mi bo strasznie mnie wszystko po luteinie piecze mowilam lekarzowi i zamienil mi na duphaston czy to jest bezpieczne no bo lutka odrazu wedruje do pochwy on mowi ze to bezpieczne
ale nie wiem

reklama
Pyscek wspaniała wiadomość! Gratuluję :)

Madzia szerokiej drogi i miłego wypoczynku :)))))))))))))

Asita kciuki za poniedziałek &&&&&

Infinity zawsze musi pojawić się coś czym musimy się denerwować :/ oby ten Twój pęcherzyk pięknie nadgonił i skończyło się tylko na strachu &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
DZiewczynki ja juz po wizycie. dostałam Gonal F 900 j, ale po ile dzinnie mam tego brać dowiem się w następnym cyklu, bo narazie mam 5 dc a dopiero od nastepnego cyklu startujemy.Narazie czeka na mnie ten lek w lodówce. Ile u was kosztował ten Gonal? Ja za te 900 j dałam 940 zł kurcze fest duża cena
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif
...Jestem zadowolona bo lekarz mowi że mam zjawić się w 2-3 dc, pytam czy mam sie rejestrowac mówi ze absolutnie, a jak wypadnie w sobotę lub w niedziele to mam dzwonic to przyjedzie do kliniki. Jestem juz podekscytowana a to jeszcze prawie cały cykl czekania
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Pyscek gratki kochana :-D
Infinity suwaczek pierwsza klasa :-)

montana to super, że zaraz zaczynasz. Oby ten czas szybko zleciał:) Fajną masz klinikę i lekarza, że specjalnie przyjedzie do kliniki. Widać, że zależy im na pacjentkach. Ja mam wrażenie, że mojej klinice zależy tylko na kasie i nie interesują się pacjentkami.

montana to super, że zaraz zaczynasz. Oby ten czas szybko zleciał:) Fajną masz klinikę i lekarza, że specjalnie przyjedzie do kliniki. Widać, że zależy im na pacjentkach. Ja mam wrażenie, że mojej klinice zależy tylko na kasie i nie interesują się pacjentkami.

Też ogromnie sie cieszę ze niedługo zaczynam :tak:. A tym że lekarz powiedzial że się zjawi w razie czego w sob lub nd to miło mnie zaskoczył.

reklama
dziewczyny ale mam faze od wczoraj wieczorem caly dzin praktycznie jest mi nie dobrze i nie moge nic jesc wszytsko mnie odrzuca zmuszam sie do jedzenia zeby maluszek mial z czego rosnac heh macie na to jakies sposoby???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry