Rokicki do dzisiaj na urlopie, na ten tydzień napewno nie masz szans ale tak jak już normalnie pracuje to nie czekasz więcej niż tydzień, on praktycznie codziennie pracuje więc nie są to odległe terminy. a co wybierasz się do niego?? a teraz u kogo jesteś i dlaczego chcesz zmienić?
Ja w tej chwili jestem w Gravidzie w Płocku, oni ze sobą współpracują, tutaj ze swojego lekarza ogólnie jestem zadowolona, ale z in vitro to on chyba dopiero zaczyna i wg mnie wiele jeszcze musi się nauczyć (np. mówił mi że u mnie na pewno wystarczy 20 zastrzyków, a skończyło się na 47, jak było 7 pęcherzyków, to powiedział, że po takiej dawce leków na pewno będzie 7 komórek, a później jak było 5 komórek to mówił, że na pewno będzie 5 zarodków bo rozmawiał z lekarzem z INVIMED-u i powiedział mu że komórki są ładne i duże, a zarodków było 3 i oczywiście był bardzo zdziwiony)
Wcześniej pare lat temu chodziłam do NOVUM stwierdzono u mnie wrogość śluzu zrobiono 3 inseminacje i na ostatniej wizycie pani dr mi powiedziała, że mój pesel ich nie przeraża żebym sobie odpuściła a może się uda naturalnie a jak nie to za dwa lata zaprasza na in vitro.
Po krótkim czasie dowiedziałam się że robią inseminację w Płocku i jeszcze postanowiłam spróbować, po dwóch nieudanych próbach dr zaproponował mi in vitro, powiedział, że raczej z inseminacją już się nie uda a pozatym zaczęły mi dochodzić inne dolegliwości , chciałam wrócić do NOVUM ale on zachęcił mnie do INVIMEDu. Mój lekarz z Płocka mnie stymulował, a W-wie punkcja i transfer.
I tak właśnie stwierdziłam, że muszę iść do lekarza bardziej doświadczonego do NOVUM jakoś tak nie chcę wrócić, w Invimedzie zastanawiam się nad Rokickim i Dworniakiem (to on robił mi punkcję i transfer i wg mnie jest konkretny i zna się na rzeczy) ale sama już niewiem do którego się zapisać?