Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zuzanka - musisz być silna a na zwątpienia nie ma czasu!też w to mocno wierzę :-),ale przychodzi cień zwątpieniaa kochana, który u Ciebie dzień po transferze?
zuzanka - musisz być silna a na zwątpienia nie ma czasu!
Ja jestem dopiero 11dpt
Jednak dość słabo się dzisiaj czuje, niewiem dlaczego, niby nic mnie nie boli...
zuzanka81 - tylko spokojnie!!! żadnych testów !!!!! na prawdę przestrzegam !!!! już pisałam wcześniej -ja zrobiłam i nic ,potem drugi i też nic...załamałam się nie na żarty !!!! poszłam na betkę w tym samym dniu co ten drugi dzień nie wyszło i ona wskazała 33,7 -malutko, ale coś - a ja już zdążyłam się z przyjaciółkami na pijaństwo umówić ..... proszę poczekaj-wiem ze to trudne ale te nerwy i rozczarowanie jest gorsze niż niewiedza .... trzymam kciuki-dasz radę babeczko !!!!
leyla_75 winki80-to samo -POCZEKAĆ!!!! TRZYMAM KCIUKASY ZACIŚNIĘTE
bzzzz dzięki za postawienie mnie na noginie będę robić testów poczekam na zrobienie bety,ja mam o tyle dobrze,że po godzinie już będę wiedzieć jaki wynik,a planuje zrobić w 14 dniu tylko nie wiem czy wytrzymam ,może strach mi nie pozwoli .......najgorszy to ten czas
co do obajawow, to ja do tej pory zadnych, pozy tym ze spie wiecej i czasami nawet w ciagu dnia na kilkanascie minut. Piersi, owszem wieksze, ale nie wiem czy to nie przez Utrogestan. Zadnych mdlosci i wymiotow, ale z tego sie ciesze:-)Pytanko do "zaciazonych"kiedy zauwazylyscie jakies objawy ciazy? Ja mam powiekszone piersi ale mysle ze to hormony tak na mnie dzialaja....poza tym nic a nic ...uff """LEYLA !! mysl pozytywnie , pozytywnie mysl !!!
ja to sama nie wiem co było gorsze strach czy rozczarowanie.... odpowiedz sobie co dla ciebie gorsze..... ale ty spoko babka jesteś i wytrzymasz ile trzeba .... kup sobie jakąś fajną książkę i luzik-polecam "Jedz, módl się 'kochaj"-książką rewelacja bardzo podnosi na duchu.....